Jak to w ogóle zacząć? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak to w ogóle zacząć? (/Temat-Jak-to-w-ogole-zaczac-122117) |
Jak to w ogóle zacząć? - Ikkei - 06-10-2015 15:18 Witam Mam pewien problem potrzebuje pieniędzy na przeprowadzkę no i tak sobie zbieram gram nawet w Farm Satoshi tyle że z marnym jak na razie skutkiem Otóż nie wiem jak mam zarobić przez ten internet ?korzystam z HotCasH ale jak na razie to tylko widzę ilość wyświetleń i zero zysku co mam robić? RE: Jak to w ogóle zacząć? - KegMan - 06-10-2015 15:53 Poczytaj poradniki na forum, na pewno ci trochę pomogą. Spróbuj też innych sposobów zarabiania przez internet, również znajdziesz je na forum. RE: Jak to w ogóle zacząć? - Ikkei - 06-10-2015 16:11 Ale tu już o samo czytanie nie chodzi potrzebuje w końcu coś zarobić nie można troszke na skróty iśc a potem już właściwa droga? RE: Jak to w ogóle zacząć? - zjadamkredki - 06-10-2015 16:17 Wymyśl swoją niszę i zarabiaj - proste ? Proste. RE: Jak to w ogóle zacząć? - mikuss - 06-10-2015 16:19 (06-10-2015 16:11)Ikkei napisał(a): Ale tu już o samo czytanie nie chodzi potrzebuje w końcu coś zarobić nie można troszke na skróty iśc a potem już właściwa droga? na skróty to zamknij przeglądarkę, wyłącz komputer oraz go sprzedaj, również zrezygnuj z internetu i z takim podejściem więcej zarobisz nie wydając na internet i zmniejszonych rachunkach za prąd oraz ze sprzedaży sprzętu RE: Jak to w ogóle zacząć? - Ikkei - 06-10-2015 16:21 Znaczy no czytam te forum ciagle nawet z Krymi cos kminiłem ale z tego co sie zorientowałem koelga dopeiro co tez zaczał no i tu problem na hotcash no tylko wyswietlenia mi ida zas na trade360 tez zbyt nieciekawie na trade360 zarabialem okolo 300 dolarow na dzien i nawet juz keidys je wyplacilem ale teraz juz kiepsko ta sytuacja chodzi Jak to w ogóle zacząć? - Klin - 06-10-2015 16:24 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |