![]() |
Darmowe/Płatne tłumaczenie tekstów na logiczne zdania - Szukam programu bądź strony - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Darmowe/Płatne tłumaczenie tekstów na logiczne zdania - Szukam programu bądź strony (/Temat-Darmowe-Platne-tlumaczenie-tekstow-na-logiczne-zdania-Szukam-programu-badz-strony-122113) |
Darmowe/Płatne tłumaczenie tekstów na logiczne zdania - Szukam programu bądź strony - Incognito8 - 06-10-2015 13:37 Hej Witam! Pragnę pisać teksty po angielsku do swoich stron PPD/PPA i mój angielski wcale nie taki zły jednak nazywam go anglikańskim ![]() Poszukuję strony bądź programu który przetłumaczy perfekcyjnie bądź bardzo dobrze na język angielski moje zdania napisane po Polsku gdzie będzie wszystko zrozumiałe dla takiego angola czy amerykanina, chodzi o to aby wszelkie zdania przetłumaczył logicznie a nie tak jak google translate to robi ![]() Np. Piszę tekst na 300 słów chciałbym go wrzucić i mieć dobrze przetłumaczony tekst, w miarę logiczne zdania na J. Angielski. Jestem w stanie zainwestować w coś takiego, drodzy userzy czy ktoś może zna takie stronki lub programy? darmowe i te płatne? chodzi po prostu o skuteczność. Nagradzam reputem (+) za każdą propozycję. Pozdrawiam! edit. Myślę że przy okazji temat będzię użyteczny dla innych w tym "fachu" ![]() RE: Darmowe/Płatne tłumaczenie tekstów na logiczne zdania - Szukam programu bądź strony - comanche - 06-10-2015 14:01 https://www.google.pl/search?client=opera&q=tlumacz&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8 RE: Darmowe/Płatne tłumaczenie tekstów na logiczne zdania - Szukam programu bądź strony - Money. - 06-10-2015 14:08 Żaden program nie przetłumaczy ci perfekcyjnie gramatycznie zdań, ponieważ jest to system, a nie człowiek. Czego sie uczyliscie w szkołach, że nie umiecie angielskiego ![]() RE: Darmowe/Płatne tłumaczenie tekstów na logiczne zdania - Szukam programu bądź strony - Incognito8 - 06-10-2015 14:16 (06-10-2015 14:08)Money. napisał(a): Żaden program nie przetłumaczy ci perfekcyjnie gramatycznie zdań, ponieważ jest to system, a nie człowiek. Czego sie uczyliscie w szkołach, że nie umiecie angielskiegoPrzynajmniej czytanie ze zrozumieniem po Polsku mam na 5 a Ty nie. Jak pisałem mój angielski nie jest najgorszy (za granica pracuje regularnie i wyjezdzam), chodzi mi o gramatyke i jej poprawność aby mój tekst wyglądał profesjonalnie a mam ich tak dużo że poprawianie zdania po zdaniu nie musi być problemem jeśli zawinestuję w dobry program a takie istnieją. Jeden miałem kiedyś i nie mogę sobie za nic przypomnieć jego nazwy a tłumaczyłem w nim teksty do blogów PPA i genialnie się sprawował, kosztował około 29$ miesięcznie, więc uwierz są takie programy i dzisiejsze czasy już nie wymagają w takiej dziedzinie udziału człowieka, algorytmy są coraz mądrzejsze i sprytniejsze. Więc nie szukam czegoś co nie istnieje, to twój brak informacji sprawia że mi tak odpisujesz nie wnosząc nic do mojego tematu, a jego rozwiązanie może nawet i tobie się przydać jak i innym ludziom z tego forum których angielski zupełnie leży a dużo im pomoże w zarabianiu przez internet. Pozdróweczki RE: Darmowe/Płatne tłumaczenie tekstów na logiczne zdania - Szukam programu bądź strony - comanche - 06-10-2015 14:23 Jak nie chce mi się pisać samemu tekstu, używam właśnie tłumacza google, a później po nim poprawiam błędy ![]() RE: Darmowe/Płatne tłumaczenie tekstów na logiczne zdania - Szukam programu bądź strony - Incognito8 - 07-10-2015 09:25 Polecam wszystkim Ginger Link Darmowe/Płatne tłumaczenie tekstów na logiczne zdania - Szukam programu bądź strony - Klin - 09-10-2015 12:23 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |