[SZUKAM] Bot do automatyzacji typu Macro Recorder - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357) +--- Wątek: [SZUKAM] Bot do automatyzacji typu Macro Recorder (/Temat-SZUKAM-Bot-do-automatyzacji-typu-Macro-Recorder-122007) |
[SZUKAM] Bot do automatyzacji typu Macro Recorder - DreamCh - 03-10-2015 20:28 Witam, Gdzieś spotkałem się jakiś czas temu z programem, który miał funkcję rozpoznawania obrazków i obsługiwania funkcji. Np: Jeśli obrazek A się pojawia to kliknij Obrazek B o ile nie występuje obrazek C Jeśli ktoś zna nazwę to prosiłbym o podrzucenie. Testowałem już kilka programów i niestety słabo działają. Dzięki. RE: [SZUKAM] Bot do automatyzacji typu Macro Recorder - Guacamoled - 03-10-2015 23:58 Jedyny sposób na takie coś jaki znam to AutoIt i ImageSearch.au3, posiedzisz parę godzin i masz zrobione RE: [SZUKAM] Bot do automatyzacji typu Macro Recorder - DreamCh - 04-10-2015 21:52 Okej, dzięki pobawię się tym Jednak widziałem kiedyś coś prostszego, robiło się zrzuty ekranu i zaznaczało dany przycisk do naciśnięcia itd. Wiem że to był poradnik jak zrobić fish bota bodajże to Metina 2 to były lata temu. |