![]() |
Z-List Redemption Announcement! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Z-List Redemption Announcement! (/Temat-Z-List-Redemption-Announcement-122) |
Z-List Redemption Announcement! - sz3kla - 23-11-2009 13:15 Witam, Dostałem dziś kilka maili od Lockerz, z czego dwa jako tako zrozumiałem, a jeden to dla mnie czarna magia. ![]() Czy mógłbym prosić kogoś o przetłumaczenie? Byłbym bardzo wdzięczny. ![]() Cytat:Hey Z-Listers, RE: Z-List Redemption Announcement! - cansis - 23-11-2009 16:46 Przetłumaczyłem ten tekst przez google.translate* *nie jest za bardzo dokładny ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hey Z Listers, To jest to! Jemy wykupu Z-Listers tylko Lockerz.com. Aby dostosować naszą globalną publicznością w różnych strefach czasowych na całym świecie, będziemy mieć dwie nagrody fale. Nasza pierwsza fala rozpoczyna się w poniedziałek, 23 listopada at 7pm EST, a my dołożymy drugą falą we wtorek, 24 listopada na 12:00 czasu EST. Oto, co musisz wiedzieć, zanim pójdziesz PTZ Miejsce na wasze odkupienie: Otwórz tylko do Z-członków listy, które zyskały status zgodnie z warunkami Lockerz urzędowych i warunków. Aby umożliwić jak wielu członków, jak to możliwe, do wykupu, członkowie mogą posiadać tylko jedno (1) pkt 50 PTZ lub więcej za każdy dzień kalendarzowy. W przypadku naruszenia tej zasady, zamówienie zostanie anulowane, a Twoje konto będzie podlegać unieważnieniu. Możesz wykupić wiele nagród 49 lub pod PTZ. Jesteśmy zarybiania wielu nagród wysłana na 15 października, i na tych nagród, nie mamy podniesiony poziom PTZ! Mamy jednak także dodano kilka nowych nagród i wyznaczonych poziomach PTZ bardziej zgodne z naszych przyszłych wartości PTZ w 2010 roku. Absolutnie nie ma wymiany, nie wraca, nie ma odwołania, a nie refundacji PTZ na wszelkie odkupił nagród. Proszę wybrać bardzo starannie. Wszystkie wysyłki są jeszcze wolne. Proszę poczekać 3 tygodnie od czasu Twojej wykupu do czasu otrzymasz nagrodę. Każdy pakiet wysłany na arenie międzynarodowej będą oznaczone jako "dar". To powinno wyeliminować lub znacznie zmniejszyć import_ cła lub podatku w większości krajów. Jednak Lockerz nie może być zobowiązany do wypłaty dodatkowych opłat lub opłat nakładanych przez adresata samorządu terytorialnego. Korzystanie z jakichkolwiek botów, oszukuje lub nadużyć prowadzi do natychmiastowego zamówienia i odwołania członków. Jednak przeglądarki internetowej w Autouzupełnianie jest dozwolone. Zanim wykupisz, upewnij się, że adres jest poprawny w ustawieniach, jak również na stronie z potwierdzeniem wysyłki, dzięki czemu możemy uzyskać, aby tak szybko jak to możliwe. Last but not least, w oparciu o LAB i Z-input Państwa listy, testujemy nową część naszego procesu wykupu, która pozwala na rezerwy i gwarancji nagrodę Jesli chcesz to obecnie czas na wyższą kwotę PTZ . To nie ma zastąpić nasze istniejącego systemu niższe wartości PTZ jednak dodać kolejną alternatywę dla tych członków, którzy większą równowagę i chciałby, aby zapewnić ich nagród każdego odkupienia. Aby skorzystać z tego nowego programu należy przejść do "Lockerz Doświadczenia sekcji. Oto jak to będzie działać: Nagrody wyceniony na 0-250 PTZ może być gwarancją zastrzeżone dla 1500 PTZ Nagrody wyceniony na 251-500 PTZ może być gwarancją zastrzeżone dla 2000 PTZ Nagrody wyceniony na 501 - 750 PTZ może być gwarancją zastrzeżone dla 2500 PTZ Nagrody wyceniony na 751 - 1000 PTZ może być gwarancją zastrzeżone dla 3500 PTZ Nagrody wyceniony na 1000 + PTZ może być gwarancją zastrzeżone dla 4500 PTZ RE: Z-List Redemption Announcement! - Marello - 23-11-2009 17:03 translator ![]() RE: Z-List Redemption Announcement! - sz3kla - 23-11-2009 17:06 Problem w tym, że oczekiwałem naturalnego i wiernego tłumaczenia a nie translatora. Wybacz. Doceniam starania ale nie o to mi chodziło. Kali jeść, kali pić jest dla mnie równie niezrozumiałe jak ten list po angielsku.... ;/ RE: Z-List Redemption Announcement! - Andre101 - 23-11-2009 17:06 No ale komu sie chce tłumaczyc taki tekst ?? Przynajmiej translator tlumaczy tak ze mniej wiecej wiadomo o co chodzi RE: Z-List Redemption Announcement! - sz3kla - 23-11-2009 17:26 Słuchaj. Ja nie prosiłem tutaj o wypowiedzi ludzi, którym się NIE CHCE tego tłumaczyć, lecz tych, którym się chce i którzy są łaskawi oddać mi taką przysługę. Więc z całym szacunkiem, jeśli nie masz nic sensownego do powiedzenia w temacie, to nie nabijaj licznika postów. RE: Z-List Redemption Announcement! - Kleszczman - 23-11-2009 18:55 Ponieważ w tym wątku nikt tak naprawdę nic nie przetłumaczył, to zapraszam do podobnego gdzie uzyskacie już jakieś odpowiedzi ![]() http://www.zarabiam.com/showthread.php?tid=124 <----- tu ![]() Zamykam ![]() Z-List Redemption Announcement! - Killer - 11-03-2011 00:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |