Mentoring SUB-SMS - mysc - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Mentoring SUB-SMS - mysc (/Temat-Mentoring-SUB-SMS-mysc-121993) |
Mentoring SUB-SMS - mysc - mysc - 03-10-2015 15:22 MENTORING SUB_SMS
*EFORSA* Mentoring powstał z myślą o osobach nowych w „branży”. Mimo tego, że jest kierowany głównie do osób początkujących bez lub ze znikomym doświadczeniem w tej dziedzinie, bardziej doświadczone osoby również znajdą coś dla siebie. Opisałem temat z "ofertą" jako "innowacyjna grupa" i już śpieszę z wyjaśnieniem dlaczego. W „grupie sub-sms” nie tylko ja jestem autorem poradników. Byłoby to zbyt ograniczające i dużo mniej efektywne niż korzystanie również z wiedzy innych praktyków zarabiania. By zapewnić niezbędną do zarabiania wiedzę, znaczną część dochodu z prowizji z programów partnerskich, przeznaczam na inwestycje w nowe poradniki. Dzięki temu każdy członek grupy ma szansę zmieniać, udoskonalać i rozwijać swoje sposoby działania bez ponoszenia żadnych dodatkowych kosztów. Oprócz przedstawiania konkretnych metod postępowania, do Twojej dyspozycji oddaję również teksty wspomagające, motywujące oraz budujące odpowiednie nastawienie. Zrobię co w mojej mocy byś stał się niezależnym e-biznesmenem, który wymyśla – a nie czeka na gotowe nisze - oraz dokładnie wie jak i gdzie je reklamować. . RE: Mentoring SUB-SMS - mysc - mysc - 28-10-2015 17:05 Grupa cały czas się rozwija. Zapraszam serdecznie do współpracy RE: Mentoring SUB-SMS - mysc - GraczOfensywny - 30-10-2015 15:13 fajnie gdybyś odpisywał na pw RE: Mentoring SUB-SMS - mysc - mysc - 30-10-2015 16:39 (30-10-2015 15:13)GraczOfensywny napisał(a): fajnie gdybyś odpisywał na pw Napisałeś PW 2h temu, może trochę więcej cierpliwości ?:> Codziennie odpisuję na wszystkie PW RE: Mentoring SUB-SMS - mysc - Golima - 04-11-2015 05:32 Witam mysc. Wczoraj poznym popoludniem pisalem PW, czekam na odp RE: Mentoring SUB-SMS - mysc - mysc - 04-11-2015 10:43 Właśnie odpisałem na wszystkie PW. Pozdrawiam RE: Mentoring SUB-SMS - mysc - mysc - 18-12-2015 15:13 Dzisiaj został uruchomiony grupowy kanał TS (dla grupy SUB-SMS). Zapraszam serdecznie do rozmów na tematy związane z zarabianiem w internecie I NIE TYLKO RE: Mentoring SUB-SMS - mysc - Majka - 18-06-2016 10:36 Na życzenie autora tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |