Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]Najszybsze zamówienie nagrody - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]Najszybsze zamówienie nagrody (/Temat-Rozwiazane-Najszybsze-zamowienie-nagrody-12196)

Strony: 1 2 3

[Rozwiązane]Najszybsze zamówienie nagrody - delvines - 20-08-2010 19:50

Witam!

Jestem na lockerz od niedawna, chciałbym byście wy - drodzy "dlugoterminowi" userzy tego wspanialego przedsiewziecia pomogli mi. Moje pytanie brzmi : jak najszybciej dostać się do wybranej nagrody i ją zamówić? Jakich wy sposobów używacie.
Na zamawianie Tasker ale co z resztą? jak szybko wejsc w formularz by nie tracić zbędnych sekund?

Za wszelkie odpowiedzi z góry dziękuję.; >

RE: Najszybsze zamówienie nagrody - Bolt - 20-08-2010 19:51

Ręką. Pobierz program LRC, on ci odświeża lockerz, gdy jest restock, zaczyna piszczeć i ci uruchamia ptzplace. Reszta ręką aż do zamawiania gdzie wkracza tasker. Ja tak to robię Smile

RE: Najszybsze zamówienie nagrody - delvines - 20-08-2010 19:52

Myślisz, że jest szansa na zamówienie w taki sposób bardziej wartościowej nagrody jak, np. Ipad?

RE: Najszybsze zamówienie nagrody - Bolt - 20-08-2010 19:57

możliwe. Zamówienie taskerem bez capchty nie powinno trwać więcej niż 2 sekundy. Reszta zależy od ciebie

RE: Najszybsze zamówienie nagrody - frajeralockerz - 20-08-2010 19:57

Tasker póki co jest najszybszym rozwiązaniem, ale wygrana zależy od szczęścia... Raz mogą ci utrudniać lagi, a czasem wywali cie bez powodu z formularza. Musisz poćwiczyć w symulatorze restocku, bo może będziesz szybszy "ręcznie" od taskerowiczów. Pozdrawiam

RE: Najszybsze zamówienie nagrody - delvines - 20-08-2010 20:11

a co sadzicie o JS na samo logowanie?

RE: Najszybsze zamówienie nagrody - Lubelak - 20-08-2010 20:23

polecam taskera nie do wykrycia
potwierdzili ipoda mi i pewnie już leci

RE: Najszybsze zamówienie nagrody - delvines - 20-08-2010 21:20

a mi blad wyskakuje w taskerze jak chce zaczac nagrywac wie ktos moze co poradzic? mam win 7.

"start windows recorder failed"

RE: Najszybsze zamówienie nagrody - Hoffman - 20-08-2010 22:35

(20-08-2010 21:20)delvines napisał(a):  a mi blad wyskakuje w taskerze jak chce zaczac nagrywac wie ktos moze co poradzic? mam win 7.

"start windows recorder failed"

Zapraszam do tego wątku, też miałem ten problem, jest tam odpowiedź, wystarczy wysilić oczęta ;-)

http://www.zarabiam.com/showthread.php?tid=11712&pid=118644#pid118644

RE: Najszybsze zamówienie nagrody - delvines - 20-08-2010 22:50

Tak ale ten tasker wypełnia wszystko dopiero po 4 do 5 sekundach, gdzie forumowy tasker robi to w sekundę max dwie