[Rozwiązane]Najszybsze zamówienie nagrody - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Najszybsze zamówienie nagrody (/Temat-Rozwiazane-Najszybsze-zamowienie-nagrody-12196) |
[Rozwiązane]Najszybsze zamówienie nagrody - delvines - 20-08-2010 19:50 Witam! Jestem na lockerz od niedawna, chciałbym byście wy - drodzy "dlugoterminowi" userzy tego wspanialego przedsiewziecia pomogli mi. Moje pytanie brzmi : jak najszybciej dostać się do wybranej nagrody i ją zamówić? Jakich wy sposobów używacie. Na zamawianie Tasker ale co z resztą? jak szybko wejsc w formularz by nie tracić zbędnych sekund? Za wszelkie odpowiedzi z góry dziękuję.; > RE: Najszybsze zamówienie nagrody - Bolt - 20-08-2010 19:51 Ręką. Pobierz program LRC, on ci odświeża lockerz, gdy jest restock, zaczyna piszczeć i ci uruchamia ptzplace. Reszta ręką aż do zamawiania gdzie wkracza tasker. Ja tak to robię RE: Najszybsze zamówienie nagrody - delvines - 20-08-2010 19:52 Myślisz, że jest szansa na zamówienie w taki sposób bardziej wartościowej nagrody jak, np. Ipad? RE: Najszybsze zamówienie nagrody - Bolt - 20-08-2010 19:57 możliwe. Zamówienie taskerem bez capchty nie powinno trwać więcej niż 2 sekundy. Reszta zależy od ciebie RE: Najszybsze zamówienie nagrody - frajeralockerz - 20-08-2010 19:57 Tasker póki co jest najszybszym rozwiązaniem, ale wygrana zależy od szczęścia... Raz mogą ci utrudniać lagi, a czasem wywali cie bez powodu z formularza. Musisz poćwiczyć w symulatorze restocku, bo może będziesz szybszy "ręcznie" od taskerowiczów. Pozdrawiam RE: Najszybsze zamówienie nagrody - delvines - 20-08-2010 20:11 a co sadzicie o JS na samo logowanie? RE: Najszybsze zamówienie nagrody - Lubelak - 20-08-2010 20:23 polecam taskera nie do wykrycia potwierdzili ipoda mi i pewnie już leci RE: Najszybsze zamówienie nagrody - delvines - 20-08-2010 21:20 a mi blad wyskakuje w taskerze jak chce zaczac nagrywac wie ktos moze co poradzic? mam win 7. "start windows recorder failed" RE: Najszybsze zamówienie nagrody - Hoffman - 20-08-2010 22:35 (20-08-2010 21:20)delvines napisał(a): a mi blad wyskakuje w taskerze jak chce zaczac nagrywac wie ktos moze co poradzic? mam win 7. Zapraszam do tego wątku, też miałem ten problem, jest tam odpowiedź, wystarczy wysilić oczęta ;-) http://www.zarabiam.com/showthread.php?tid=11712&pid=118644#pid118644 RE: Najszybsze zamówienie nagrody - delvines - 20-08-2010 22:50 Tak ale ten tasker wypełnia wszystko dopiero po 4 do 5 sekundach, gdzie forumowy tasker robi to w sekundę max dwie |