UtubeHits.com - Najlepsza strona do promocji filmów YouTube - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: YouTube (/Forum-YouTube-454) +--- Wątek: UtubeHits.com - Najlepsza strona do promocji filmów YouTube (/Temat-UtubeHits-com-Najlepsza-strona-do-promocji-filmow-YouTube-121919) |
UtubeHits.com - Najlepsza strona do promocji filmów YouTube - magneto - 01-10-2015 17:05 UtubeHits.com Jest to strona dzięki której można promować swoje filmy na YouTube. Punkty zdobywa się przez lajkowanie ,subskrybowanie, oglądanie, komentowanie filmów innych osób. Strona oferuje: - Wyświetlenia - Lubię - Subskrybcje - Ulubione - Komentarze - Nie lubię - video checker - sprawdzanie czy filmy/kanały nie zostały usunięte - masowe dodawanie filmów/kanałów System poleconych: Dodaj nasz banner / link na swoją stronę, a otrzymasz: 250 Punktów za każdego poleconego użytkownika 20% od kwoty wydanej przez twojego poleconego 0.1 punktu za każdą wymianę Twojego poleconego *Aby otrzymać prowizję, Twój polecony musi wykonać co najmniej 100 wymian na naszej stronie. RE: UtubeHits.com - Najlepsza strona do promocji filmów YouTube - piotrgk4 - 01-10-2015 22:51 Jedyną nowością jest "nie lubię" a pozostałe rzeczy to kopie stron które powstały oraz które nieźle się sprawdzają do dziś RE: UtubeHits.com - Najlepsza strona do promocji filmów YouTube - magneto - 02-10-2015 08:04 Strona ma więcej do zaoferowania chociażby można dodać 50 filmów jednocześnie zamiast pojedynczo, video checker który sprawdza czy filmy nie zostały usunięte oraz globalne zarządzanie dodanymi filmami czyli zmiana cpc, włączenie lub wyłączenie wszystkich filmów zamiast robienie tego osobno dla każdego filmu. Pokaż mi inną stronę tego typu gdzie można zrobić to samo. Jak widać strona ma dużo więcej do zaoferowania niż ty piszesz. RE: UtubeHits.com - Najlepsza strona do promocji filmów YouTube - piotrgk4 - 02-10-2015 12:07 Może masz trochę racji. Skoro takie funkcję są dostępne to widocznie są przydatne. Przepraszam za zbędny spam RE: UtubeHits.com - Najlepsza strona do promocji filmów YouTube - PaidMoney - 02-10-2015 12:28 Zarejstrowany z banera Edit: Jest jakiś bot do tego serwisu? Jakiej jakości są wyświetlenia? RE: UtubeHits.com - Najlepsza strona do promocji filmów YouTube - nokira - 03-10-2015 22:27 Kiedyś załozyłem tam konto i przed kilka dni na filmikach miałem minimalny ruch po 5-10 lików subów przez tydzien. Wczoraj wieczorem dodałem filmik by zdobywać like, dawałem 9pkt po 24h dostałem 1 like ;/ No trochę lipa jednak |