![]() |
Dziennik pracy typowego laika - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik pracy typowego laika (/Temat-Dziennik-pracy-typowego-laika-121874) |
Dziennik pracy typowego laika - nex45 - 30-09-2015 18:32 Jestem przekonany że nikt jeszcze nie zrobił takiego dziennika pracy ![]() ![]() Coś o mnie ![]() Na to forum trafiłem chyba w 2013r? Na dole jest dumna data, mojej rejestracji. Mam na imię Adrian, lat 21, student marketingu, który chyba jak większość chce dużo zarobić, i się nie narobić. No to chyba tyle o mnie wystarczy. Mój kochany dzienniczku... W zarabianiu przez internet osiągnąłem wielki zero...oczywiście miałem tam kilka projektów (nie związanych zupełnie z premium sms czy innymi tego typu rzeczami) na których zarobiłem jakieś kwoty(były to pełne legale, nie naciąganie na smsy czy coś ;p) ale zostańmy przy standardowym zarabianiu, z którego większość korzysta. Zaczynałem wiele razy, ale chęci mijały, jak nie było efektów. Kilka dni temu koleżka zasugerował mi TrafficMonsoon, posiedziałem tam chwilę i stwierdziłem że to nie dla mnie, rzuciłem to i polazłem grać w CS'a... Aż tu 2 dni temu 28.09.2015 natchnąłem się ponownie, i UWAGA w ciągu tych 2 dni zarobiłem całe 0! Tak, jest super osiągnięcie ![]() Cofnijmy się w czasie o całe piękne 2 dni >>>>>>>>>>>>>>
Dzień 1. Zostałem natchniony mocą jedi, czuje że to mój czas, czas w którym pora się wzbogacić. Pełny zapału wchodzę na forum i XXXXX raz szperam po nim całym, w poszukiwaniu odpowiedzi na moje zawiłe i trudne pytania, które brzmią mnie więcej jakoś tak: "JAK ŻYĆ?". Czytam, czytam, studiuję poradniki, czytam porady, czytam dzienniki, czytam sugestie, opinie, i w końcu nastała ta chwila...Przed oczami pojawił mi się $$ a nad głową zaświeciła żarówka (jak w kreskówkach). Powiedziałem sobie że biorę los we własne ręce, i znajdę naiwnych 13 latków którzy prędzej czy później wyślą tego smsa...zauważyłem sporo pochwał przy portalu EARNSUB.PL [UWAGA OFENSYWNY REFLINK] i założyłem tam konto, stworzyłem program i próbuję znaleźć niszę, nie prosząc nikogo o pomoc i nie płacąc za poradniki. Tak skończył się mój 1 dzień. Dzień 2. Przed spaniem długo myślałem co zrobić z tym fantem, pytam Boga, "PANIE CO ROBIĆ?", Bóg na to: "RÓB WSZYSTKO, TYLKO KUR** NIE SPAMUJ!". I tego staram się trzymać. Wstałem rano, bo rano są największe chęci i pełna pomysłów głowa, i ruszył do boju. Pierwsze o czym pomyślałem to założyć konto na fb, potem fanpage z chwytliwą nazwą pasującą do mojego programu i jazda. Oczywiście nic to nie dało, więc rozumiem że facebook jest spalony, albo ten program jest już spalony ![]() ![]() Dzień 3. Motywacja lekko podupadła, ale postanowiłem jednak wypromować jakoś fanpage, więc wbiłem na stronkę like4like. W ciągłym poszukiwaniu nowej niszy, na dziś skończyłem swoją "ciężką" pracę. I na koniec pochwalę się pięknymi statystykami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Dziennik pracy typowego laika - banipunz - 30-09-2015 18:36 Treść dziennika miodna, oby zarobki też takie były ![]() Powodzenia! ![]() RE: Dziennik pracy typowego laika - koneser00 - 01-10-2015 21:01 PS. CHCIAŁBYM BYĆ SZANOWANYM UŻYTKOWNIKIEM FORUM, WIĘC MOŻE DASZ REPUTKE? Troszkę tego nie rozumie . Nie myśl , że zdobędziesz szacunek poprzez reputki ja bym bardziej stawiał na aktywność , kreatywność , dobry kontakt ![]() RE: Dziennik pracy typowego laika - full2000 - 02-10-2015 10:52 Powodzenia ! ![]() Dziennik pracy typowego laika - Hybrid1990 - 05-12-2019 09:10 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |