Pierwszy kanał na YouTube w Polsce, który wprowadził płatne subskrypcje - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Wiadomości (/Forum-Wiadomosci-117) +--- Wątek: Pierwszy kanał na YouTube w Polsce, który wprowadził płatne subskrypcje (/Temat-Pierwszy-kanal-na-YouTube-w-Polsce-ktory-wprowadzil-platne-subskrypcje-121863) Strony: 1 2 |
Pierwszy kanał na YouTube w Polsce, który wprowadził płatne subskrypcje - MaLiN - 30-09-2015 15:41 Pierwszy kanał na YouTube w Polsce, który wprowadził płatne subskrypcje NIE JEST przypadkowy. https://www.youtube.com/channel/UCpCbTg8FQSRRN-05sTlhvaw/feed Tak, to kanał SEJMU, dziady wszystko chcą spieniężyć. RE: Pierwszy kanał na YouTube w Polsce, który wprowadził płatne subskrypcje - magneto - 30-09-2015 15:49 A to chytre dziady. RE: Pierwszy kanał na YouTube w Polsce, który wprowadził płatne subskrypcje - PaidMoney - 30-09-2015 15:57 Ciekawe jeszcze, czy to wpada do państwa, czy prywatnej ręki RE: Pierwszy kanał na YouTube w Polsce, który wprowadził płatne subskrypcje - nokira - 30-09-2015 17:13 Już zaczynałem zapominać że yt to wprowadził ;/ A co do kasy to wpada to do kasy sejmu. RE: Pierwszy kanał na YouTube w Polsce, który wprowadził płatne subskrypcje - Captain - 01-10-2015 00:33 LOL i ktoś kto kupi? Subskrypcje mają sens tylko na najlepszych kanałach jakichś superkontentowców, którzy dodają dużo świetnego contentu i dodają go często, a nie kilkuminutowy filmik raz na dwa tygodnie. Czyli może u 5% znanych youtuberów warto byłoby jak dla mnie kupić taką subskrypcje. Ale obrady sejmu? Tego to ja bym nawet za darmo nie miał ochoty oglądać. RE: Pierwszy kanał na YouTube w Polsce, który wprowadził płatne subskrypcje - Styler - 01-10-2015 01:02 Już chyba są darmowe. RE: Pierwszy kanał na YouTube w Polsce, który wprowadził płatne subskrypcje - nokira - 01-10-2015 11:51 No a mieli takie swietny pomysł na ekstra hajs, płatne suby ;/ co poszło nie tak? RE: Pierwszy kanał na YouTube w Polsce, który wprowadził płatne subskrypcje - Krakersik - 01-10-2015 11:54 Ja bym tego nie chciał oglądać nawet jakby mi płacili RE: Pierwszy kanał na YouTube w Polsce, który wprowadził płatne subskrypcje - twardy - 01-10-2015 12:06 (01-10-2015 00:33)Captain napisał(a): LOL i ktoś kto kupi? Jak ktos lubi sie posmiac to czemu nie? 2 Najlepszy rozrywkowy kanal w Polsce. RE: Pierwszy kanał na YouTube w Polsce, który wprowadził płatne subskrypcje - domin_dz - 01-10-2015 13:45 To nie jest oficjalny kanał sejmu. |