Początkujący - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Lead.Network (/Forum-Lead-Network-393) +--- Wątek: Początkujący (/Temat-Poczatkujacy-121805) |
Początkujący - ponczek_zbk - 29-09-2015 01:33 Witam wszystkich, mam kilka pytań odnośnie Hotcash Jestem nowy to moje pierwsze pytanie. Chciałbym zapytać po jakim czasie zacznę mieć jakiekolwiek przychody ? w jakich godzinach spamować najlepiej? jakieś porady na początek ? ile kosztuje i co daje bot który spamuje facebooka? i co zrobić by nasz post udostępniał się automatycznie na tablicy po kiknięciu w link ? oraz czy hotcash jest godny polecenia ? Pozdrawiam RE: Początkujący - Leaders - 29-09-2015 11:08 Witaj. Cytat:Chciałbym zapytać po jakim czasie zacznę mieć jakiekolwiek przychody ?Przychody zaczniesz mieć od razu, kiedy Twoja promocja dotrze do ludzi i będzie na tyle dobrze przygotowana, że skłoni ich do zrobienia leada na Twoją korzyść. Cytat:w jakich godzinach spamować najlepiej?To zależy od grupy docelowej Twojej promocji. Ogólnie rzecz ujmując najlepsze są wieczory oraz godziny poranne (6-7 rano). Cytat:i co zrobić by nasz post udostępniał się automatycznie na tablicy po kiknięciu w link ?Dla realizacji takiego rozwiązania musiałbyś mieć własną stronę www (poczytaj o tzw. viralkach). RE: Początkujący - szyweg - 29-09-2015 12:06 Cytat:ile kosztuje i co daje bot który spamuje facebooka?Ceny są różne, są takie co można ogarnąć za darmo a są takie które kosztują 50zł miesięcznie, 40$ miesięcznie, 170zł na zawsze, ogólnie rzecz biorąc musiał byś się rozejrzeć po forum Cytat:oraz czy hotcash jest godny polecenia ?Oczywiście, że jest. Mają świetny support, szybkie wypłaty, fajne programy do promowania itp. Długo można by wymieniać RE: Początkujący - ponczek_zbk - 29-09-2015 13:42 a ile wam sie udaje wyciągnąć miesiecznie ? Cytat:i co zrobić by nasz post udostępniał się automatycznie na tablicy po kiknięciu w link ?Dla realizacji takiego rozwiązania musiałbyś mieć własną stronę www (poczytaj o tzw. viralkach). [/quote] podeślesz jakiś poradnik jak to zrobić bo ja niestety nie mogę znaleźć RE: Początkujący - Leaders - 29-09-2015 14:24 Odezwij się do Account managera, ale najlepiej na początek poczytaj to forum i dowiedz się coś więcej na temat tworzenia stron www. Bez podstawowej wiedzy ogólnej ciężko Ci będzie od razu wejść w bardziej zaawansowane czeluści zarabiania RE: Początkujący - ponczek_zbk - 29-09-2015 14:38 kiedyś już tworzyłem strony RE: Początkujący - Leaders - 29-09-2015 14:54 Ok, zastanów się wobec tego na czym chcesz budować ruch i w jaki sposób go monetyzować u nas Możesz napisać do Account Managera i może coś wspólnie wymyślicie. RE: Początkujący - MickeyHuntr - 19-01-2016 05:05 Już mówię, że na facebooku na samym spamie nie polecisz, większość ludzi rozpoznaje fake konta i landing page, więc albo robisz porządny własny landing page, albo nic z tego. RE: Początkujący - Leaders - 19-01-2016 13:17 Jeżeli ktoś ma problemy z budową własnego landing page, może napisać do Mentora Krzysztofa o pomoc RE: Początkujący - AnnaKa - 23-01-2016 18:01 Tak jak Karcz napisał, jeśli ktoś chce zrobić swój własny LP lub chce bym ja mu zrobił niech do mnie napisze to zaradzimy coś |