Dojście do bogatych ludzi? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Dojście do bogatych ludzi? (/Temat-Dojscie-do-bogatych-ludzi-121798) Strony: 1 2 |
Dojście do bogatych ludzi? - osinex - 28-09-2015 21:49 Hej! Potrzebuje masowo kontakty do bogatych ludzi. Chodzi mi o miejsca w internecie, gdzie moge znaleźć imie i nazwisko(opcjonalnie) i numer telefonu osoby która ma dużo hajsu. W ilościach przemysłowych Imie i telefon są bardzo ważne. Chodzi mi o miejsca typu OtoDom gdzie moge zaznaczyć oferty prywatne. I wtedy mam w kazdym ogłoszeniu cene domu (pogląd na to ile ktoś ma pitosu) imie i telefon. Wszelkie pomocne posty będą nagradzane reputami i moimi szczerymi podziękowaniami RE: Dojście do bogatych ludzi? - sheko12 - 28-09-2015 22:30 Szukaj ich na żywo, na spotkaniach biznesowych w klubach, po co Ci numery do przedsiębiorców, poznaj ich na żywo, a nie wyciągaj kontakty z internetu RE: Dojście do bogatych ludzi? - Twister92 - 28-09-2015 22:44 To, co kolega wyżej + może sprawdzaj oferty PRYWATNE na np. otomoto sprzedaży niemoralnie drogich autek. Tam nr telefonu zawsze dostaniesz. To zazwyczaj powinno wystarczyć do ustalenia tożsamości człowieka. A jak nie, to zostaje socjotechnika. RE: Dojście do bogatych ludzi? - wonshim - 29-09-2015 09:54 Sprawdzaj do kogo należą różne duże franczyzy typu mcDonaldy czy markety carrefour, kaufland itd. Praktycznie co drugi to franczyza. Nie mówię o żabkach bo te dają każdemu ale franczyza własnej placówki bankowej czy McDonalda to już 1-2 miliony wyłożone w gotówce. Zacznij od przeglądnięcia właścicieli takich punktów w swoim mieście. Telefon i imię licencjobiorcy powinieneś mieć bez problemu czy to w internecie czy choćby na paragonie z takiego punktu. RE: Dojście do bogatych ludzi? - ascanio - 29-09-2015 13:41 Drukujesz wizytówki. Przygotowujesz sobie elevator speech. Idziesz na spotkanie networkingowe. Rozmawiasz z ludźmi. Wracasz z 20-50 wizytówkami. Koszt spotkania to zazwyczaj 0-100 zł (opłata sali, cateringu, itp.) Dużo zależy od tego, w jakim celu potrzebujesz tych numerów, ale powyższy sposób jest najbardziej naturalny. RE: Dojście do bogatych ludzi? - osinex - 29-09-2015 20:44 Niee.. Nie potrzebuje tych numerów do nawiązania jakiś konkretnych biznesowych kontaktów. Działam w czymś podobnym do PP dot. Inwestycji. Zależy mi na tym żeby w krótkim czasie znależć dużo numerów osób które mogą być zainteresowane inwestowaniem swoich pieniędzy. Chodzi mi o coś w stylu właśnie ogłoszeń z drogimi autami. Szukam poprostu pomysłu gdzie znajde DUŻO numerów z Minimum Imieniem. Chodzi o to bym mógł zadzwonić wiedzieć przynajmniej mniej więcej z kim rozmawiam (imie) i odsiać z tych numerów ludzi którzy właśnie mogą być tym zainteresowani. W przypadku serwisu OtoDom zaznaczam opcje OFERTA BEZPOŚREDNIA > Cena od najwyższej I kopiuje jak leci kazdy numer i imie z kazdego ogloszenia. Potrzebuje czegoś co zadziała na podobnej zasadzie. RE: Dojście do bogatych ludzi? - cezar78 - 06-10-2015 13:23 W otomoto jest zazwyczaj imię i nr tel, ten sposób będzie najlepszy RE: Dojście do bogatych ludzi? - full2000 - 08-10-2015 12:27 Autor z całym szacunkiem do ciebie ale mniej na uwadze fakt że ludzie bogaci cenią sobie prywatność ! Nie sądzę by ktokolwiek był pocieszony faktem że masz jego dane z nieznanego mu źródła. Trochę zakręciłem ale mam nadzieję że ostatecznie da się zrozumieć ten wywód RE: Dojście do bogatych ludzi? - kuli - 08-10-2015 12:38 Osoby bogate nie skusza sie na inwestycje od ziomka z forum. + to co wyzej RE: Dojście do bogatych ludzi? - Krakersik - 08-10-2015 12:50 W sumie też popieram, nie masz u nich szans |