Konto dla studenta - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Banki (/Forum-Banki-237) +--- Wątek: Konto dla studenta (/Temat-Konto-dla-studenta-121614) |
Konto dla studenta - sojusznik - 24-09-2015 21:34 Tak wiem mogę sobie poczytać sam, ale jeśli ktoś ma jakieś opinie i byłby skłonny podzielić się swoją opinią byłbym wdzięczny. Głownie chodzi mi o opłaty za prowadzenie konta i cały komfort korzystania z niego RE: Konto dla studenta - twardy - 24-09-2015 22:08 U mnie sygnaturce masz linka do konta smart wszystko za free. A osobiscie to mam bzwbk i mbank. W bzwbk jak zrobisz karta 5 transkacji to nic nie placisz za karte. W mbanku karta musisz zrobic tych transkacji za 200zl by nie placic za karte. Mbank dodatkowo ma fajna oferte tzw mokazji, gdzie korzystajac z nich (placenie w roznych sklepach internetowych, karta w sklepie czy na allegro) dostajesz kase RE: Konto dla studenta - Madara Uchiha - 25-09-2015 10:41 W MBanku jest wszystko darmowe, zresztą samo możesz sprawdzić na ich stronie co oferują. Możesz się zarejestrować nawet przez internet: http://goo.gl/xYI4B8 Przelewy w weekendy też oferują, a to bardzo ważna kwestia dla studenta RE: Konto dla studenta - warinka - 25-09-2015 10:48 T-mobile bankowe Wszystkie bankomaty na całym świecie za darmo. Konto za darmo jedynie dochodzi opłata 6 zł za kartę (jeżeli korzystasz) w przypadku kiedy nie wydasz nią 200 zł miesięcznie. Do konta dostajesz przelewy natychmiastowe za darmo. Jakbyś był zainteresowany rejestracją z polecenia i miał więcej pytań to wal pw RE: Konto dla studenta - sojusznik - 25-09-2015 12:31 Można zamknąć, założyłem w PKO RE: Konto dla studenta - nitram - 26-09-2015 10:50 Wybrałeś najgorzej jak mogłeś ;p Temat zamykamy na rozkaz autora. Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |