Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Szukam] Bot, Clicker? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357)
+--- Wątek: [Szukam] Bot, Clicker? (/Temat-Szukam-Bot-Clicker-121591)

[Szukam] Bot, Clicker? - eway - 24-09-2015 11:36

Witam.
Od niedawna mam prąd wliczony w czynsz, i chciałbym to jakoś spożytkować. Nie chce bezczelnie stawiać kilkuset watowej koparki BTC, a na surowcach z gier się nie znam. Ma ktoś pomysły? Płatne, niepłatne, dzierżawne. Komp kilka wirtualek pociągnie.

RE: [Szukam] Bot, Clicker? - Dk2RR - 24-09-2015 16:15

jakieś surfbary może?

RE: [Szukam] Bot, Clicker? - Krestomanci - 03-01-2016 01:15

Zawsze możesz strzelić na virtual boxie coś ale to i tak podzielisz wydajność swojego kompa, możesz wiec zainwestować w kilka procesorów i całą farmę postawić Smile ale to, że masz prąd wliczony w czynsz to i tak masz określona pule i jak ją przekroczysz musisz dopłacać Smile

RE: [Szukam] Bot, Clicker? - AlexExample - 04-01-2016 02:56

BTC możesz zacząć kopać. Farmę taką aby wychodziła na plus w mniej niż 15 lat Big Grin
Zależy jaki masz ten limit czynszu.

RE: [Szukam] Bot, Clicker? - eway - 10-01-2016 16:31

Za prąd nie dopłacam nic. Obwodów też mam kilka, więc pobór nie gra roli. To, że nie chciałem pompować prądu na maxa, to jakaś tam kultura się we mnie odezwała, ale w sumie to płacę dużo, a nie korzystam prawie nic bo mnie nigdy nie ma. BTC przeliczyłem na samym początku, Kilka lat temu nawet bym nie pytał, dzisiaj całkowicie bez sensu wg. mnie. Jeszcze żeby się koparki potem dało do czegoś wykorzystać. Tak jak pisałem, virtualek mogę na kompie z którego piszę postawić cztery spokojnie, dając im po 1,5 giga ramu, i dla hosta zostanie. Mam lapka więc puszka może tyrać. Tak jak napisał Dk2RR obczaiłem surfbary. Plan na szybko, kilka virtualek, arch linux + przeglądarka + ewentualny hak na wykrywanie monitora (pewnie mają jakieś zabezpieczenia. Pewnie na pewno) do tego pakiet proxy. Po 20 surfbarów na virtualkę i może parę dolarów będzie. Tylko że mnie cały dzień może nie być, a jak coś w pracy jeszcze wypadnie to i dwa dni. A tam trzeba w coś klikać żeby udowodnić że jesteś (tak zrozumiałem). No chyba że ktoś ma patent na to, może się dogadamy? Druga sprawa to scumy, które mnie osobiście zniechęcają, trzecia to konieczność zakładania multikont w PayPalu czy innym. Czytałem o Multiclickerze, ale tam też potrafią nie wypłacić, trzeba resetować wtyczki itp. Myślałem też o botach do gierek, ale się na tym totalnie nie znam, i nie mam szczerze chęci się zaznajamiać z itemami, goldem, surowcami, czy czym tam jeszcze operują. Chyba komp mi nie dorobi do wakacjiUndecided

RE: [Szukam] Bot, Clicker? - jamroczik - 10-01-2016 17:05

Musisz się na coś zdecydować. Każdy serwis wymaga czasu. Na początek surfbar - polecam Ci mój ze stopki - póki co cały czas najlepszy (największa baza ip). Zaletą jest to zę się nie wykrzacza, więc na początek idealny do odpalenia, nie musisz ustawiać skryptów do restartu ani klikać niczego.