![]() |
Gdzie kupować miejsca na reklamę ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Gdzie kupować miejsca na reklamę ? (/Temat-Gdzie-kupowac-miejsca-na-reklame-121543) |
Gdzie kupować miejsca na reklamę ? - grzechu323 - 22-09-2015 20:30 Tak jak w temacie bardzo zainteresował mnie temat bannerów i podpięcia ich pod Cpa . Gdzie można kupić takie miejsca i czy dalej ten sposób jest rentowny . Ps . Z góry przepraszam jeśli post jest napisany w złym dziale ![]() RE: Gdzie kupować miejsca na reklamę ? - Karewer - 22-09-2015 20:42 Spróbuj może w Adtaily czy sejfiku. Czy rentowny? Internet jest najlepszym miejscem na reklamę i najbardziej opłacalnym chyba ![]() RE: Gdzie kupować miejsca na reklamę ? - grzechu323 - 23-09-2015 09:12 Interesuje mnie bardziej strona z zagranicznym trafficiem np US RE: Gdzie kupować miejsca na reklamę ? - dariuszxdd - 24-09-2015 18:37 grzechu napisz do mnie priv to ci mogę kilka takich stron podać ... Masz możliwość nawet reklamowania za free ![]() RE: Gdzie kupować miejsca na reklamę ? - Giorgios - 24-09-2015 18:48 (24-09-2015 18:37)dariuszxdd napisał(a): grzechu napisz do mnie priv to ci mogę kilka takich stron podać ... A to jakaś tajemnica, że na PRIV ? napisz tutaj więcej osób skorzysta. RE: Gdzie kupować miejsca na reklamę ? - AnnaKa - 24-09-2015 18:57 Pewnie podeśle refy. Powiedz jaka dokładnie reklama Cię interesuje? Bo jak jakieś buxy pod CPA nie ma sensu... tak samo TM czy inne jajca. Polecam reklamy w google kupić. RE: Gdzie kupować miejsca na reklamę ? - dariuszxdd - 24-09-2015 20:59 Nie podeślę refów a zwiąże się z osobą współpracą i ewentualnie będzie w moim zespole co pozwoli mu znacznie szybciej wykorzystywać reklamę ![]() A jeżeli ktoś chce to niech piszę . do każdej osoby podchodzę indywidualnie więc trochę czasu zajmuje... Pozdrawiam RE: Gdzie kupować miejsca na reklamę ? - grzechu323 - 25-09-2015 18:32 Interesuje mnie podpinanie bannerów typu na przykład gift card które wiadomo dla PL są niedostępne . Na Adtaily na niektórych stronach są bardzo słabo usytuowane bannery jednakowoż za tak niską cenę spróbuję ![]() RE: Gdzie kupować miejsca na reklamę ? - AnnaKa - 26-09-2015 11:19 To sprawdź 7search |