Trafficmonsoon - dzielenie łącza? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Trafficmonsoon - dzielenie łącza? (/Temat-Trafficmonsoon-dzielenie-lacza-121494) |
Trafficmonsoon - dzielenie łącza? - Pawel091 - 21-09-2015 14:44 Mam dość nietypowy problem. Od pewnego czasu używam Trafficmonsoon, kupiłem nawet jeden AdPack. Za tydzień idę na studia, będę mieszkał w akademiku i korzystał z akademickiego WiFi. Jak wiemy posiadanie podwójnych kont w serwisie jest zabronione, a administracja surowo egzekwuje regulamin i blokuje podwójne konta. Czy grozi mi blokada w przypadku, gdy jakiś inny mieszkaniec akademika będzie korzystał z Trafficmonsoon? Ktoś był w podobnej sytuacji? RE: Trafficmonsoon - dzielenie łącza? - Waldes93 - 21-09-2015 14:48 Gdy będziesz próbował się zalogować na konto wyskoczy komunikat że adres IP jest używany przez inna osobę. Każdy adres rsetuje się co 24h. Wtedy trzeba będzie odczekać jak będziesz korzystał z WiFiWiFi akademika . Polecam transfer danych.sam działam w tm i używam transferu. RE: Trafficmonsoon - dzielenie łącza? - Pawel091 - 21-09-2015 14:55 W sensie transfer danych w telefonie? RE: Trafficmonsoon - dzielenie łącza? - Zaperr44 - 21-09-2015 16:34 Tylko jak będziesz używał 3G w telefonie i wchodził na Tm w pewnym momencie możesz mieć komunikat "blocked account : double accounts" ale wystarczy zresetować telefon i wszystko będzie działało RE: Trafficmonsoon - dzielenie łącza? - Pawel091 - 21-09-2015 17:05 (21-09-2015 16:34)Zaperr44 napisał(a): Tylko jak będziesz używał 3G w telefonie i wchodził na Tm w pewnym momencie możesz mieć komunikat "blocked account : double accounts" ale wystarczy zresetować telefon i wszystko będzie działałoMiałem już taki komunikat, ponieważ parę miesięcy temu założyłem tam konto i o nim zapomniałem, a potem chciałem założyć nowe. Pomogła dopiero wiadomość do supportu. Więc gdy zobaczę taki komunikat, nie będzie to permanentny ban? Bo wtedy resetowanie komputera nic nie dawało. RE: Trafficmonsoon - dzielenie łącza? - dariuszxdd - 21-09-2015 17:58 Słuchajcie na jedno IP przypada jedno konto w TM. Jeżeli ktoś w akademiku założył konto w TM to możesz mieć bana jak osoba któa sie za rejestrowałą. radzę kupić mobilny internet RE: Trafficmonsoon - dzielenie łącza? - Pawel091 - 21-09-2015 19:13 Odpowiedź supportu: Cytat:Everybody can't use the same IP Address within 24 hours. Only solution to that would be for the following:No to kicha, trzeba będzie zainwestować w pakiet internetu RE: Trafficmonsoon - dzielenie łącza? - Waldes93 - 21-09-2015 19:36 No ja działam na transferze danych i jest okej 6GB za 6zł w Orange. Pozdro Jak dostaniesz komunikat double account, to masz po koncie... Natomiast jeżeli będziesz logował z transferu to możesz dostać komunikat że adres ip np : 38.54.12.1888 jest aktualnie używany, oczywiscie po angielsku. Wtedy wystarczy włączyć i wyłączyć transfer aby zaskoczyło. |