![]() |
Przeniesienie zaplecza PPA Hotcash na bardziej opłacalne. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Lead.Network (/Forum-Lead-Network-393) +---- Wątek: Przeniesienie zaplecza PPA Hotcash na bardziej opłacalne. (/Temat-Przeniesienie-zaplecza-PPA-Hotcash-na-bardziej-oplacalne-121480) |
Przeniesienie zaplecza PPA Hotcash na bardziej opłacalne. - patulsky1337 - 21-09-2015 01:14 Witam, już dość dawno założyłem własnego bloga. Zarabiałem na nim przez PPA w jednym serwisie ( nie chce wymieniać z nazwy) jednak w końcu po ostatniej wypłacie, którą zleciłem serwis upadł i postanowiłem przenieść pliki na PPA w hotcash (File-Share365). Niestety zauważyłem ogromny spadek ( w niektóre dni nawet o 100% zarobków- po prostu wpada 0 leadów) więc zmiana ta nie była za korzystna. Tematyka bloga to gry i oprogramowanie. To nie wina bloga ponieważ UU nabija normalnie. Co polecacie? Jeśli przedstawi mi ktoś jakiś serwis godny uwagi- mogę zarejestrować się z refa. RE: Przeniesienie zaplecza PPA Hotcash na bardziej opłacalne. - warinka - 21-09-2015 02:18 Może spróbuj eforsy. Wprowadzili globalny locker ![]() RE: Przeniesienie zaplecza PPA Hotcash na bardziej opłacalne. - Earner_XD - 21-09-2015 06:29 Może zmień programy na inne. RE: Przeniesienie zaplecza PPA Hotcash na bardziej opłacalne. - patulsky1337 - 21-09-2015 08:56 (21-09-2015 06:29)Earner_XD napisał(a): Może zmień programy na inne. Interesuje mnie tylko pobieranie global. Pod nic innego blog się nie nadaje. RE: Przeniesienie zaplecza PPA Hotcash na bardziej opłacalne. - Leaders - 21-09-2015 12:46 Jak masz coś globalnego, to wybierz ShareBay.net. RE: Przeniesienie zaplecza PPA Hotcash na bardziej opłacalne. - patulsky1337 - 21-09-2015 15:00 (21-09-2015 12:46)Karcz-Provider napisał(a): Jak masz coś globalnego, to wybierz ShareBay.net. A czy ShareBay.net przypadkiem ostatnio nie działało? Bo jak chciałem wejść z ciekawości to strona nie chciała się otworzyć. I podobno jakaś nowa wersja miała być, jeśli dobrze słyszałem. RE: Przeniesienie zaplecza PPA Hotcash na bardziej opłacalne. - Leaders - 21-09-2015 16:06 Jest już nowa wersja - proszę się zalogować i zobaczyć ![]() |