[SPRZEDAM] Poradnik Sharecash - jak zarabiać prawdziwe pieniądze: - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SPRZEDAM] Poradnik Sharecash - jak zarabiać prawdziwe pieniądze: (/Temat-SPRZEDAM-Poradnik-Sharecash-jak-zarabiac-prawdziwe-pieniadze-12142) |
[SPRZEDAM] Poradnik Sharecash - jak zarabiać prawdziwe pieniądze: - CBOS - 19-08-2010 17:38 Cena: 15$ Preferowana forma płatności: PayPal (płatność jako usługa) Sposób dostarczenia: na email który dokonał płatności lub inny jeśli sobie zażyczysz Liczba stron: 19 Liczba rozdziałów: 11 Co zawiera? -Co uploadować -Jak uploadować -Pozycjonowanie filmu (+ bardzo ważna porada, którą uzyskałem od Eleqtriqa) -komentarze -podstawowe reklamowanie filmu -zaawansowana reklama (tworzenie dużych sieci ,,klienckich") -jak chronić swoje filmy -kilka gotowych pomysłów gotowych do użycia natychmiast -jak tworzyć konta YT bez weryfikacji SMS -garść ogólnych porad + gratis w ciągu kilku dni wszyscy którzy zakupili program otrzymają 50 komentarzy (takich wypaśnych, poprawnych po agnielsku, pełnozdaniowych przemieszanych z krótszymi) FAQ: -Zapłacę ci 5$ teraz a resztę jak mi się spodoba ok? -Nie. -Ile na tym zarobię? -jak jesteś w miarę ogarniętym uczniem i popracujesz to po tygodniu będziesz wyciągał ok 15$ dziennie -Jakie doświadczenie muszę mieć aby przydał mi się ten poradnik? -Jeśli potrafisz obsługiwać Sharecash i YouTube, zarobiłeś już kilka centów na YT i potrafisz dokonać podstawowej edycji filmu np. w Movie Maker to jest dla ciebie. -Czy jeśli jestem już w miarę zaawansowanym użytkownikiem i potrafię wyciągać 20$ dziennie to jest sens go kupować? -Tak zapewne niektóre rzeczy cię zaskoczą i pozwolą rozwinąć skrzydła. -Co potrzebuję abu używać tej metody? -Konta YT i program do komentowania. -Czy będzie potrzebny jakis dodatkowy soft? -Tak ale wszystko zostanie dostarczone z poradnikiem -Czy jest coś czego nie zdradziłeś w tym poradniku? -Tak. Linków do moich filmów. Moje zarobki za ostatnie 5 dni: RE: [SPRZEDAM] Poradnik Sharecash - jak zarabiać prawdziwe pieniądze: - CBOS - 25-08-2010 10:48 Mała aktualizacja screena. RE: [SPRZEDAM] Poradnik Sharecash - jak zarabiać prawdziwe pieniądze: - Bolt - 25-08-2010 10:50 Co jak co, nawet jeśli screen prawdziwy i tyle kasy sie zarabia to 40$ to cena zabójcza RE: [SPRZEDAM] Poradnik Sharecash - jak zarabiać prawdziwe pieniądze: - CBOS - 25-08-2010 10:58 Ja wiem, że na tym forum większość ciężko przędzie (buxy buxy) ale jestem zmuszony utrzymywaniem tego wątku przez scammerów, którzy chcą odsprzedawać mój poradnik. Co do ceny to jeśli bym go sprzedawał za 10$ to już po 3 dniach nawet ktoś mało kumaty zarobił by więcej a to był by śmiech a nie interes... RE: [SPRZEDAM] Poradnik Sharecash - jak zarabiać prawdziwe pieniądze: - CBOS - 19-09-2010 19:48 Teraz cena to tylko 15$ - prawie jak darmo za taki poradnik U konkurencji rozszedł się jak świeże bułeczki po 30$ ale trochę się rynek nasycił. RE: [SPRZEDAM] Poradnik Sharecash - jak zarabiać prawdziwe pieniądze: - Dominator - 19-09-2010 19:53 Jak będę mieć kasę to kupię bo widzę że warto. RE: [SPRZEDAM] Poradnik Sharecash - jak zarabiać prawdziwe pieniądze: - Corleone - 19-09-2010 20:31 Co jak co ale to chyba nie ten dział ... RE: [SPRZEDAM] Poradnik Sharecash - jak zarabiać prawdziwe pieniądze: - Yanke$ - 21-09-2010 10:38 Hmm .. 15 $ to już bardziej rozsądna cena. Jeżeli cena jest do małej negocjacji, to z chęcią zakupię. Obawiam się tylko, że przeczytam to, co już wiem... Może dorzucisz jakiś fragment albo coś ? |