[GameFlow] Jak się rozliczyć - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195) +--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228) +--- Wątek: [GameFlow] Jak się rozliczyć (/Temat-GameFlow-Jak-sie-rozliczyc-121268) |
[GameFlow] Jak się rozliczyć - daroxpl3233 - 16-09-2015 16:35 Witam Mam do was pytanie, mianowicie jak rozliczyć się z US żeby nie musieć zakładać DG z siecią GameFlow, mogę im wystawić rachunek i wziąć kasę na pp albo na konto ale muszę podać swoje dane w tym pesel i dlatego moje pytanie jak to rozliczać z US. Dziękuję za pomoc i wyjaśnienia RE: [GameFlow] Jak się rozliczyć - mcknowak - 17-09-2015 09:21 Jeżeli sporadycznie zarobisz kilkaset lub kilka tysięcy zł, to do końca kwietnia następnego roku wypełniasz PIT roczny (najprawdopodobniej PIT-37) i w kolumnie "Źródła przychodów" polu "inne źródła" wpisujesz sumę takich zarobków z danego roku. Płacisz podatek dochodowy obliczony wg obowiązującej skali podatkowej. |