Przycisk "Show More" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360) +--- Wątek: Przycisk "Show More" (/Temat-Przycisk-Show-More-121265) |
Przycisk "Show More" - makaveli996 - 16-09-2015 15:35 Witam. Założyłem stronkę o pewnej tematyce i chciałbym monetyzować swój content w takiej postaci że pewna część artykułu jest widoczna od razu a reszta ukryta pod przyciskiem "show more" czy coś takiego i po kliknięciu w przycisk pokazuje się gateway z cpagripa. Możecie powiedzieć mi jak to zrobić? Próbowałem wtyczki od Karcza BlogLock ale tak spowolniła działanie strony że szkoda słów. RE: Przycisk "Show More" - Shadow271 - 16-09-2015 15:37 W php napisz RE: Przycisk "Show More" - makaveli996 - 16-09-2015 16:06 Gdybym tylko umiał. Nie ma jakiegoś gotowca na takie coś? RE: Przycisk "Show More" - nitram - 16-09-2015 17:19 Każdy gotowiec będzie spowalniać stronę, ale żeby aż tak bardzo to było odczuwalne może coś źle skonfigurowałeś ? a może masz za słaby hosting ? Masz stronę na wordpresie czy tradycyjną ? sam pisałeś czy jakiegoś gotowca masz ? RE: Przycisk "Show More" - makaveli996 - 16-09-2015 17:22 Używałem tej wtyczki bloglock.net Tutaj nie ma nic do konfigurowania zainstalowałem ją i posty w których została użyta ładowały się masakrycznie długo. Jeśli były one widoczne na stronie głównej to cała strona się tak ładowała. RE: Przycisk "Show More" - CRUZA - 17-09-2015 20:55 W wordpress masz domyślnie opcję "show more/read more" i przy przeglądaniu postów na głównej widzisz tylko ograniczoną treść a jak wchodzisz w dany pojedynczy post to dopiero całość. Bez żadnych wtyczek.To rozwiązanie CI nie działa czy chodzi o coś innego? |