Sprzedam stronę TotalnaBeka.pl Automat SZYBKO! TANIO! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedam stronę TotalnaBeka.pl Automat SZYBKO! TANIO! (/Temat-Sprzedam-strone-TotalnaBeka-pl-Automat-SZYBKO-TANIO-121227) |
Sprzedam stronę TotalnaBeka.pl Automat SZYBKO! TANIO! - tribler - 15-09-2015 18:15 1.Nazwa przedmiotu : Strona TotalnaBeka.pl 2.Opis przedmiotu : Witam, chciałbym sprzedać stronę TotalnaBeka.pl Domena ważna jest do 2016-03-06 Serwis z obrazkami postawiony na skrypcie TenTego którego troszeczkę przerobiłem. Serwis prowadzony jest już jakoś 2-3 tygodnie. Stronka to 90% Automatu! Obrazki same są przenoszone z poczekalni na główną! Wszystko ustawiasz w Panelu Admina. Domena posiada dobrą pozycję w Google Strona posiada dziennie jakieś 20-30 odwiedzin. Chciałbym zaznaczyć że obrazków nie dodawałem przez jakiś tydzień. Czasem zdarzy się że ktoś doda obrazek, lecz dużo tego nie ma Do promowania strony używałem Viralek Facebook, miałem po 300-400 wejść dziennie. 3.Zdjęcia : 4.Kontakt :GG:12719941 5.Cena :100zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : PayPal RE: Sprzedam stronę TotalnaBeka.pl Automat SZYBKO! TANIO! - tribler - 16-09-2015 16:34 Cena Opuszczona na 90zł Potrzebuję szybko pieniędzy RE: Sprzedam stronę TotalnaBeka.pl Automat SZYBKO! TANIO! - Styler - 16-09-2015 16:54 "Błąd połączenia z serwerem" RE: Sprzedam stronę TotalnaBeka.pl Automat SZYBKO! TANIO! - nitram - 16-09-2015 17:42 chcesz sprzedać tylko domenę czy całą stronę ze skryptem i treścią, obrazkami, hostingiem ? Póki co strona chyba nie działa, przynajmniej tak to u mnie wygląda. RE: Sprzedam stronę TotalnaBeka.pl Automat SZYBKO! TANIO! - warinka - 16-09-2015 20:24 Czemu to sprzedajesz RE: Sprzedam stronę TotalnaBeka.pl Automat SZYBKO! TANIO! - yogi1991 - 16-09-2015 22:26 Jeśli sprzedajesz całą stronę z skryptem oraz treścią to daj znać na pw. Sprzedam stronę TotalnaBeka.pl Automat SZYBKO! TANIO! - Klin - 28-10-2015 16:55 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |