Trafficmonsoon - podwójne konto - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Trafficmonsoon - podwójne konto (/Temat-Trafficmonsoon-podwojne-konto-121196) |
Trafficmonsoon - podwójne konto - Pawel091 - 15-09-2015 11:33 Chciałem zainwestować część moich pieniędzy zarobionych w internecie i wypróbować Trafficmonsoon. Zarejestrowałem się, wszystko grało, ale następnego dnia po zalogowaniu wyskoczył mi komunikat "Blocked account/Double accounts". Całe szczęście nie zdążyłem nic zainwestować. Domyślam się przyczyny bana - w ciągu ostatnich miesięcy szukałem różnych stron do zarabiania i rejestrowałem się na nich, w większości przypadków kończąc na tym swoją działalność. Nie jestem w stanie przypomnieć sobie pierwszego loginu, a w wykorzystywanych przeze mnie skrzynkach mailowych nie ma nic od Trafficmonsoon - pewnie wiadomość została usunięta po 30 dniach pobytu w folderze spam. Jest jakiś sposób, by odzyskać pierwsze lub drugie konto? RE: Trafficmonsoon - podwójne konto - rafi213 - 15-09-2015 11:55 OJ cieżka sprawa , support ci nie pomoze jesli nawet nie pamietasz pierwszego loginu, chociaz mozesz sprobowac do nich napisać z wjasnieniem jak powyżej i z prośbą o wykasowanie 2 kont. Najlepszym rozwiązaniem jesli chcesz dalej zarabiać w TM, bedzie załozenie konta na kogos z rodziny ale tez musi być warunek że masz zmienne IP albo zmieniłeś przez ten czas dostawcę internetowego. Jeśli masz dalsze pytania mozesz sie odezwac na gg lub priv. RE: Trafficmonsoon - podwójne konto - Zaperr44 - 15-09-2015 12:41 Możesz spróbować napisać do supportu ale wątpie żeby to pomogło RE: Trafficmonsoon - podwójne konto - Pawel091 - 17-09-2015 11:57 Odpisali po dwóch dniach i przywrócili mi dostęp do drugiego konta, tak więc duży plus dla supportu Trafficmonsoon RE: Trafficmonsoon - podwójne konto - Eryk123 - 26-09-2015 14:01 miałem podobną sytuację, ale mój sponsor odkręcił sprawę i jest już ok. |