Poradnik: Jak robić stażowe konta na facebooku (od roku do nawet pięciu lat). - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Poradnik: Jak robić stażowe konta na facebooku (od roku do nawet pięciu lat). (/Temat-Poradnik-Jak-robic-stazowe-konta-na-facebooku-od-roku-do-nawet-pieciu-lat-121123) |
Poradnik: Jak robić stażowe konta na facebooku (od roku do nawet pięciu lat). - AlucyBlue - 13-09-2015 17:12 1. Dokładna nazwa przedmiotu sprzedaży: Sposób dzięki któremu możemy tworzyć stażowe konta na facebooku (od roku do pięciu lat, czasem zdarzają się nawet z większym stażem, istnieje 80% szans że konto prócz stażu będzie miało też weryfikacje). 2. Opis: Odkryłem ten sposób w piątek w nocy po imprezie, nie chce mówić w jak bo troszkę mi wstyd Nie opieramy się na phishingu a wszystkie działania zawarte w poradniku są legalne. Dzięki niemu zdobędziecie dokładnie to co napisałem, brak tutaj jakiegokolwiek haczyka. Ze sposobu można korzystać cały czas, brak dziennych ograniczeń. Na godzinę robię średnio 45 kont, jednak początkująca osoba zrobi coś koło 10-20. Dużo zależy od wprawy. By zdobywać konta jedyne co będzie nam potrzebne to poradnik i internet, można to robić nawet na telefonie. Nie potrzeba żadnych specjalnych umiejętności, prócz czasu oczywiście. Konta można wykorzystać na wiele sposobów (można je chociażby sprzedawać. Średnia cena takiego konta to od 5 zł do nawet 20 zł). Dlaczego poradnik sprzedaje? Brak czasu, zajmuje się teraz wieloma niszami, przez co nie mogę wykorzystać w pełni potencjału tego sposobu. 3. Zdjęcia/Screeny: Brak 4. Cena: 200 zł, zapłata tylko poprzez Paypala. Liczba sprzedanych sztuk jest ograniczona (nie chce by całe forum to znało, wtedy wartość stażowych kont mogłaby spaść). Można zarezerwować maksymalnie do środy. 5. Kontakt: Gadu-Gadu: 55439545 Lub na forum. ---------------------------------------------------- Poradnik opisany jest dość jasno, a metoda raczej prosta, gdyby były jednak jakieś problemy to oferuje pomoc, na gg można znaleźć mnie praktycznie codziennie od 10 do 12 i 15-20 RE: Poradnik: Jak robić stażowe konta na facebooku (od roku do nawet pięciu lat). - Majka - 13-09-2015 19:16 Temat niezaakceptowany, powód: sposób nie do końca legalny Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |