Kubigo i Mypay 5-10 zł na tydzień bez dużego wysiłku - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Kubigo i Mypay 5-10 zł na tydzień bez dużego wysiłku (/Temat-Kubigo-i-Mypay-5-10-zl-na-tydzien-bez-duzego-wysilku-121108) |
Kubigo i Mypay 5-10 zł na tydzień bez dużego wysiłku - kamilitwin - 13-09-2015 12:56 Na początku chciałbym zaznaczyć, że już widziałem na tym forum kilka tematów odnośnie zarabiania na Kubigo.pl oraz Mypay.pl. Wiem, już dużo osób słyszało o tym, że na tych stronkach można zarobić, lecz pewnie są jeszcze nieliczni, którzy nie słyszeli bądź już kiedyś z tego zrezygnowali. Wiele razy, przeważnie z nadmiaru wolnego czasu próbowałem coś zarobić przez internet. Wiele razy próbowałem zarabiać na buxach, surfbarach, ankietach, grach itp., lecz zawsze z marnym skutkiem. 2 tygodnie temu postanowiłem ponownie poczytać na temat takiego zarobku i znalazłem 2 wcześniej wspomniane stronki. Pierwsza myśl: "pewnie znowu skończy się tak samo jak zawsze", czyli zrezygnuje po tygodniu ponieważ nie osiągnę minimalnej kwoty do wypłaty. Nie poddawałem się i zacząłem codziennie, wypełniać ankiety, klikać w reklamy. Ku mojemu zdziwieniu zarobek przyszedł nie tak ciężko jak się spodziewałem. Przez niecałe 2 tygodnie zarobiłem ponad 50zł. Może nie jest to duża kwota ale dodatkowe pieniądze zawsze się przydają (chociaż na jakąś jedną niewielką imprezę ). Narazie nie mam zamiaru z tego rezygnować. 2h dziennie, jak do tej pory zawsze znalazłem. Czas spędzony przed TV lub komputerem zawsze można spożytkować w lepszy sposób. Osoby chętne do sprawdzenia swoich sił w tych serwisach zapraszam do zarejestrowania się. Ref link: http://www.myearn.com/?ref=255963&subid= - Mypay.pl https://www.kubigo.pl/profil/zarejestruj-sie/id/32403/code/3e24e1901a29469/ - Kubigo.pl Zwykły link: Mypay.pl Kubigo.pl Dodam że Kubigo na 100% jest wypłacalny (dowodem na to może być ta sygnatura). Kasa przychodzi do 7 dni. Co do Mypay nie jestem pewny na 100% ponieważ słyszałem tylko , że jest wypłacalny. Wczoraj osiągnąłem próg wypłacalności i za jakieś 7-14 dni okaże się czy jest wypłacalny. Jeśli przelew dotrze do mnie zamieszczę potwierdzenie na forum. Osoby, które zarejestrują się przez ref link zapraszam na PW, służę wszelką pomocą odnośnie zarabiania. Mogę również pokazać ciekawe i szybkie sposoby aby sprawnie wychodziło wypełnianie akcji. RE: Kubigo i Mypay 5-10 zł na tydzień bez dużego wysiłku - Shadow271 - 13-09-2015 13:00 (13-09-2015 12:56)kamilitwin napisał(a): Na początku chciałbym zaznaczyć, że już widziałem na tym forum kilka tematów odnośnie zarabiania na Kubigo.pl oraz Mypay.pl. To po co zakładasz kolejny temat... Kubigo i Mypay 5-10 zł na tydzień bez dużego wysiłku - Majka - 13-09-2015 13:04 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |