![]() |
Wyślij SMS'a czy podaj numer telefonu? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Wyślij SMS'a czy podaj numer telefonu? (/Temat-Wyslij-SMS-a-czy-podaj-numer-telefonu-121081) |
Wyślij SMS'a czy podaj numer telefonu? - BoskiPiard - 12-09-2015 19:33 Hello my friends, Mam pytanko... ...lepsza jest opcja gateway'a, że trzeba podać swój numer telefonu czy żeby wysłać sms'a? Pytam się, ponieważ wie że w wielu firmach telekomunikacyjnych (dalej TELEK) można włączyć blokowanie wysyłania sms'ów premium, także zastanawia mnie też druga rzecz... ...logiczne jeżeli osoba X ma zablokowane wysyłanie sms'ów premium to nawet bez swojej wiedzy nie wyśle sms'a, gdyż TELEK po prostu na to nie pozwoli ale jak jest gdy osoba X poda swój numer i dostanie sms'a z kodem, by wpisać na stronie? Zablokuje też taki sms TELEK? RE: Wyślij SMS'a czy podaj numer telefonu? - ClassAxion - 12-09-2015 19:38 To zależy od tego co chcesz promować, dla przykładu: Na programie "Doładowanie telefonu" nie użyjesz raczej Premium SMS o wartości 30zł? ![]() RE: Wyślij SMS'a czy podaj numer telefonu? - BoskiPiard - 12-09-2015 19:44 (12-09-2015 19:38)ClassAxion napisał(a): To zależy od tego co chcesz promować, dla przykładu: Chodzi mi o stronę gdzie osoba X pobierze pewny plik. Stronę mam oczywiście swoją i chcę podpiąć tylko gateway'a, dlatego się pytam co jest lepsze ![]() Więc jak? Który sposób trafniejszy pod pobieranie? Byłbym także wdzięczny jakby ktoś także odpowiedział na moje drugie pytanie odnośnie firmy telekomunikacyjnej ![]() RE: Wyślij SMS'a czy podaj numer telefonu? - Assasinoo - 12-09-2015 20:13 Może spróbuj sms premium ![]() RE: Wyślij SMS'a czy podaj numer telefonu? - BoskiPiard - 12-09-2015 20:18 (12-09-2015 20:13)Assasinoo napisał(a): Może spróbuj sms premium Okej dzięki ![]() A wiesz może (albo ktokolwiek wie) w jakim serwisie (typu HotCash) można zrobić własny gateway na swoją stronę, któremu można nadać własny wygląd jak i treść gateway'a? |