Nowa aplikacja na telefon - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +---- Dział: Zarabianie na Telefonie (/Forum-Zarabianie-na-Telefonie-446) +---- Wątek: Nowa aplikacja na telefon (/Temat-Nowa-aplikacja-na-telefon-121065) |
Nowa aplikacja na telefon - TheMe - 12-09-2015 14:51 Witam, Większość ludzi siedzących dłużej w Bitcoin bardzo dobrze zna BicoinAliens. Jednak chciałbym się właśnie tym zająć. Stworzyli trzy aplikacje: 1. Free Bitcoin (Chyba najbardziej znana, pojawiła się na forum) 2. Bitcoin Aliens (Nie jest dostępna w sklepie android) 3. Abundance (Aplikacja, którą dzisiaj Wam przedstawię) Abundance - działa ona tak samo jak pierwsza, jednak w bonusie mamy wypowiedzi sławnych ludzi związane z zarabianiem. Nie przetestowałem do końca tej aplikacji, jednak z tego co zauważyłem zmienił się tylko interfejs oraz sumy nagród (w porównaniu do pierwszej). Pozdrawiam, TheMe RE: Nowa aplikacja na telefon - Obywatel - 12-09-2015 21:16 Sprostowanie. Bitcoin Aliens, JEST DOSTĘPNE na Androida. RE: Nowa aplikacja na telefon - TheMe - 13-09-2015 10:39 @up Tak, źle napisane. Używam od dawna, chodziło mi o to że nie jest w sklepie androida. Już poprawiam, dzięki za przypomnienie! |