![]() |
Pierwsi imigranci w Polsce - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Wiadomości (/Forum-Wiadomosci-117) +--- Wątek: Pierwsi imigranci w Polsce (/Temat-Pierwsi-imigranci-w-Polsce-121059) Strony: 1 2 |
Pierwsi imigranci w Polsce - AnnaKa - 12-09-2015 13:59 NIEAKTUALNE RE: Pierwsi imigranci w Polsce - Hybrid1990 - 12-09-2015 14:01 del RE: Pierwsi imigranci w Polsce - AnnaKa - 12-09-2015 14:03 Ja mam wielką nadzieję że ktoś zrobi coś z tym "problemem" bo jak widzę co się za granicą dzieje to aż strach pomyśleć co u nas się zacznie. RE: Pierwsi imigranci w Polsce - twardy - 12-09-2015 15:21 Szkoda, ze do niech nie strzelaja ![]() RE: Pierwsi imigranci w Polsce - Kurus92 - 12-09-2015 15:24 Życzę tym wszystkim imigrantom rozstrzelania albo śmierci na najgorsze choroby jakie są,począwszy od tych ,,biednych dzieci" dla których widok obciętej głowy jest niczym nadzwyczajnym,skończywszy na kobietach etc. RE: Pierwsi imigranci w Polsce - aero2 - 12-09-2015 15:34 Dziwię się, że zagranica mając różnego rodzaju bomby dalekiego zasięgu, które zmiotłyby z powierzchni tych diabelskich ludzi, nie zareaguje w żaden sposób, tylko pod przymusem każą każdemu ich przyjmować do siebie. Tylko czekać na pierwsze zamachy w Polsce, a kto wie może i na wojnę światową. RE: Pierwsi imigranci w Polsce - twardy - 12-09-2015 15:37 No, kobiety w islamie stanowily zawsze dla mnie najwieksza zagadke. Traktowane gorzej niz zwierzeta, ale jak jest jakas rozroba, manifestacja to jest ich tam pelno, dumnie stojacych przy mezach ![]() Co ja dzisiaj przeczytalem to az mi trudno bylo uwierzyc. http://www.trust.org/item/20150910140946-mlxl6/? Jesli wierzyc stronie to Finlandia wprowadzi podatek od najbogatszych na rzecz utrzymania imigrantow. W ogole ta cala pomoc zaczyna wygladac jak jakas jedna wielka pomylka. Czaicie? Zarabiasz uczciwie pieniadze, pracujesz i kombinujesz - przychodzi rzad i mowi, ze w zwiazku z tym bedziesz placic kase na jakiegos brudasa, ktoremu sie nie chce pracowac, ba, on nie ma zamiaru pracowac bo Allah mu wszystko zapewni. Brak slow. RE: Pierwsi imigranci w Polsce - AnnaKa - 12-09-2015 15:46 To są jakieś czary chyba no kurde bez przesady żeby normalni ludzie nie mieli co do garnka wrzucić bo są biedni i ciężki los ich spotkał to Państwo chce dawać pieniądze na ludzi którzy raz nie są rodakami, dwa nie chce im się pracować a trzy nie ukrywają że wyjeżdżają po to by właśnie dostać kasę i żyć jak pączki w maśle za NIC. RE: Pierwsi imigranci w Polsce - lukaswu - 12-09-2015 15:57 Przecież to video to tylko prowokacja i są to czeczeni. Pierwsi imigranci mają przybyć w 2016 roku, a nie teraz. RE: Pierwsi imigranci w Polsce - twardy - 12-09-2015 16:01 (12-09-2015 15:57)lukaswu napisał(a): Przecież to video to tylko prowokacja i są to czeczeni. Pierwsi imigranci mają przybyć w 2016 roku, a nie teraz. Czeczeni to nie muzulmanie? Pozszukaj moze troche, codziennie kolos lapia na granicy (ze Slowacja najczesciej), czy to syryjczykow czy wlasnie czeczenow. |