![]() |
[WYKONAM] Estetycznego viralowego newsa! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [WYKONAM] Estetycznego viralowego newsa! (/Temat-WYKONAM-Estetycznego-viralowego-newsa-121047) |
[WYKONAM] Estetycznego viralowego newsa! - alfonsPL - 12-09-2015 08:55 Chcesz zarabiać na Facebook'owych viralkach z najwyższą skutecznością? Teraz masz taką okazję. Stworzę dla Ciebie Twój unikalny news, który dodam na swój rozwinięty serwis. Kod do video w newsie oczywiście będzie należał do Ciebie, ja nie ingeruję w jego treść a jedynym moim warunkiem jest to aby VideoLocker pochodził z HotCasha. A więc: tworzę Ci newsa z viralką ---> promujesz ---> zarabiasz ![]() Cena: 20 zł Przykładowy news bez wdrożonej jeszcze unikalnej viralki: ![]() Link do strony z zainstalowaną viralką i szczegóły na PW. Sposób zapłaty: PayPal RE: [WYKONAM] Estetycznego viralowego newsa! - ClassAxion - 12-09-2015 09:03 (12-09-2015 08:55)alfonsPL napisał(a): tworzę Ci viralkeCzy może edytujesz jakąś z istniejących? RE: [WYKONAM] Estetycznego viralowego newsa! - warinka - 12-09-2015 09:03 Podrzuć na pw jakieś demo, chce zobaczyć jaka jest skuteczność virala ![]() RE: [WYKONAM] Estetycznego viralowego newsa! - DzejkobPL - 12-09-2015 09:19 Podrzuć demko na priv, jestem ciekawy jak to wygląda w rzeczywistości. ![]() • Wysłane z telefonu. • RE: [WYKONAM] Estetycznego viralowego newsa! - alfonsPL - 12-09-2015 09:24 (12-09-2015 09:03)ClassAxion napisał(a):(12-09-2015 08:55)alfonsPL napisał(a): tworzę Ci viralkeCzy może edytujesz jakąś z istniejących? Poprawiłem ten fragment w pierwszym poście. Na PW odezwę się wieczorem. RE: [WYKONAM] Estetycznego viralowego newsa! - warinka - 14-09-2015 21:34 Uwaga! Viralka jest kradziona i nie działa nawet jak trzeba. CSSy i JS pod***ane z LeadSales. Jedynie nazwy pozmieniane. Robiłem 15x test, po którym nie zobaczyłem na swojej tablicy żadnego udostępnienia. Podsumowując. Dostaniecie co prawda jakiś artykuł z unikalnie pod***aną viralką i chamsko zmienionymi nazwami. Takie zachowanie powinno równać się banem na giełdę dla alfonsPL. RE: [WYKONAM] Estetycznego viralowego newsa! - alfonsPL - 15-09-2015 16:55 Warinka, proszę opanować emocję ![]() ![]() Viralke aktywuje w momencie wykupienia artykułu. Zresztą zapytaj osób, które kupiły. Aktualnie proszę o zamknięcie tematu, ponieważ cały najbliższy termin mam zawalony zamówionymi newsami. A wszelkie wątpliwości związane z prawem autorskim wiadomo gdzie można zgłaszać ![]() ![]() RE: [WYKONAM] Estetycznego viralowego newsa! - jarekxD - 17-10-2015 23:27 Odpisujesz na pw? ![]() RE: [WYKONAM] Estetycznego viralowego newsa! - alfonsPL - 17-10-2015 23:56 @[jarekxD] - temat niestety nieaktualny, do zamknięcia. [WYKONAM] Estetycznego viralowego newsa! - piotrekprorok - 18-10-2015 00:11 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |