Rozkręcam Fanpage - Prośba o pomoc - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Rozkręcam Fanpage - Prośba o pomoc (/Temat-Rozkrecam-Fanpage-Prosba-o-pomoc-120981) |
Rozkręcam Fanpage - Prośba o pomoc - PremiumBeer - 10-09-2015 20:17 Siemanko Rozkręcam fanpage od czegoś trzeba zacząć każdy z was wie jak ciężko rozkręcić fanpage nie posiadając żadnego zaplecza. Ktoś będzie tak uprzejmy i udostępni mój fan page na swoim? Oczywiście daje reputy RE: Rozkręcam Fanpage - Prośba o pomoc - nokira - 10-09-2015 20:23 Za darmo raczej nikt tutaj się nie zgodzi. Pobaw się z addmefast i dobij do 500 lików, dołącz do grup na fb s4s czy like4like i się sam rozwiniesz. RE: Rozkręcam Fanpage - Prośba o pomoc - PremiumBeer - 10-09-2015 20:24 chodzi mi o pierwsze 100-200 like z 3 like nikt nie chce udostępnić ;/ RE: Rozkręcam Fanpage - Prośba o pomoc - Shadow271 - 10-09-2015 20:34 @[PremiumBeer] podrzuć linka na pw RE: Rozkręcam Fanpage - Prośba o pomoc - PremiumBeer - 10-09-2015 20:38 Mam 2 padnięte fanpage nie publikowałem nic na n ich przez dłuższy czas 3,8k i 3,5k like Moge je dac komuś kto pomoże rozkręcić mi tej 1 fanpage RE: Rozkręcam Fanpage - Prośba o pomoc - InBlueMedia - 11-09-2015 13:12 Dzisiaj to już jest dużo trudniejsze niż chociżby rok temu. Jeszcze wcześniej była to bajka i można było robić fanpage naprawdę masowo, dzisiaj facebook już na to nie pozwala swoimi zasiegami i działaniami, które mają zapobiegać budowaniu farm. Nie mniej jednak da się, ale już z zapleczem w postaci jakiejś ilości fanów. Najlepiej abyś wymienił się linkami na początek z innymi stronami. Kupowanie fanów nie ma sensu. Rozkręcam Fanpage - Prośba o pomoc - Hybrid1990 - 28-09-2021 17:02 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |