Sprzedam bota do serwisu Zapytaj.onet. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedam bota do serwisu Zapytaj.onet. (/Temat-Sprzedam-bota-do-serwisu-Zapytaj-onet-120801) |
Sprzedam bota do serwisu Zapytaj.onet. - kruszq - 06-09-2015 22:03 1.Nazwa przedmiotu : 2.Opis przedmiotu : 3.Zdjęcia : 4.Kontakt : 5.Cena : 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Nazwa przedmiotu: BOT do serwisu Zapytaj.onet. Opis: Mam do sprzedania program do serwisu zapytaj. Program nie wykorzystuje praktycznie żadnych zasobów komputera - opiera się na żądaniach do serwera - może działać spokojnie w tle. Jego funkcje to: -Dodawanie łapek w górę do wybranych odpowiedzi z użyciem kont z pliku. -Kreator kont z automatyczną aktywacją konta (Wystarczy przepisać captchę a program założy i aktywuje konto. Do kreatora potrzebujemy jedynie loginów oraz haseł na które chcemy założyć konta). -Możliwość edycji programu pod indywidualne potrzeby, dopisanie jakichś funkcji etc. W aktualizacji którą właśnie szykuję dodam dodawanie łapek w dół dla wybranych odpowiedzi oraz w miarę możliwości użycie proxy dla kreatora kont (proxy w formie listy w pliku wgrywanym do programu). Oczywiście w cenie są możliwości aktualizacji w razie zmian w serwisie. Licencja na jeden komputer. Jeżeli używasz kilku komputerów - również możemy się dogadać. Z racji tego iż nie chcę robić niepotrzebnej konkurencji osobom które tego bota już mają - do sprzedaży idą 4 sztuki. : Fotka: Kontakt : Priv. Mail: [email protected] (preferowany) Cena: 250zł: Sposób zapłaty za przedmiot : Przelew, mogę również wystawić aukcję na allegro. Sprzedam bota do serwisu Zapytaj.onet. - Klin - 28-10-2015 16:55 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |