[Zlecę] Skrypt / Aplikacja kopiująca posty - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Zlecę] Skrypt / Aplikacja kopiująca posty (/Temat-Zlece-Skrypt-Aplikacja-kopiujaca-posty-120788) |
[Zlecę] Skrypt / Aplikacja kopiująca posty - Roro - 06-09-2015 18:37 Witam. Zlecę napisanie aplikacji / skryptu który przeniesie mi kilka rzeczy z pewnej strony na moją m.in. : 1.Tytuł 2.Obrazek 3.Opis 4.Link do pobrania pliku Mój serwis jest oparty o WordPress , zatem docelowo skrypt ma przenosić posty do WP. Dla zainteresowanej osoby która wykona podam maila i prywatny numer telefonu w celu kontaktu bezprośredniego. Więcej informacji udzielę poprzez PW gdyż nie chcę oficjalnie mówić o jakim serwisie mówimy. Budżet ~100/150zł ( dla kogoś znającego PHP to minimum roboty ) RE: [Zlecę] Skrypt / Aplikacja kopiująca posty - Roro - 14-09-2015 12:12 Nieaktualne [Zlecę] Skrypt / Aplikacja kopiująca posty - piotrekprorok - 14-09-2015 12:21 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |