Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Chowany tv - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Chowany tv (/Temat-Chowany-tv-120747)

Chowany tv - asiorek - 06-09-2015 09:39

Witam. Na dniach mam zamiar nabyć sobie do pokoju tv. Problem polega na tym, ze nie mam miejsca na postawienie.. Myslalem aby zrobic taki wyjezdzany z sufitu bo mial bym jak. Tylko zbytnio nie mam pomyslu jak wykonac taki mechanizm..

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

RE: Chowany tv - vojtec - 06-09-2015 10:18

A może zamiast "stawiać" to powiesić na ścianie...?

RE: Chowany tv - rozekrr - 06-09-2015 10:23

Właśnie czemu nie powiesisz na ścianie?
Tutaj masz takie uchwyty do mocowania na suficie, ale dla mnie to dziwne Tongue http://ans.sklep.pl/uchwyty-tv---sufitowe-c-53_58.html

RE: Chowany tv - asiorek - 06-09-2015 10:52

No ale wlasnie nie mam jak. Na scianie jednej w sumie gdzie bylo by idealne miejsce idzie grzejnik, niestety jest to grzejnik scienny czyli cala sciana jest w rurkach i jedynie moglem postawic szafe bo to mialo sens. Obok szafy jest wyjdcie na balkon ( poddasze ) na przeciwko lozka jest biurko i drzwi a na przeciwko szafy jest okno... I wlasnie tu jest problem ze nie ma gdzie.

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

RE: Chowany tv - vojtec - 06-09-2015 11:47

Może taki uchwyt na sufit LINK ?
Albo wpisz w gugla "winda do TV" i zapoznaj się z tematem.

RE: Chowany tv - bolo9797 - 06-09-2015 11:50

Chcesz zeby on wjezdzal w sufit czy moze go chowac poziomo czyli | \ _ .

RE: Chowany tv - rozekrr - 06-09-2015 11:53

Wyżej przecież podałem link do znalezionego sklepu w Google z różnymi uchwytami...