Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
50 Zł Za Założenie Darmowego Konta Bankowego - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: 50 Zł Za Założenie Darmowego Konta Bankowego (/Temat-50-Zl-Za-Zalozenie-Darmowego-Konta-Bankowego-12074)

50 Zł Za Założenie Darmowego Konta Bankowego - bubusek - 18-08-2010 14:44

Witam.

Allianz bank oferuje Program rekomendacyjny, dzięki któremu jeśli założysz darmowe (bez karty) konto z zaproszeniem od innego już klienta banku dostajesz 50 zł oraz osoba która Cię zaprosiła dostaje 50 zł.
Dodatkowo gdy już po założeniu konta jesteśmy klientem banku sami możemy zaprosić 10 osób i za każdą z nich dostaniemy po 50 zł więc w bardzo prosty sposób możemy dorobić się 550 zł.
A co to za problem uzbierać 10 osób (mama, tata, brat, ciocia, koledzy....) i pieniądze się zbierają.
Konto mogą założyć tylko osoby pełnoletnie, ale zawsze można robić to przez mamę czy tatę.

Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę wysłać takowe zaproszenie pocztą lub osobą ze śląska podwieźć pod najbliższy oddział banku.

RE: 50 Zł Za Założenie Darmowego Konta Bankowego - astimek - 18-08-2010 15:20

Ja bym sobie założył ale mam daleko do najbliższej placówki tego banku