![]() |
Program informujący o zmianach kursów walut - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357) +--- Wątek: Program informujący o zmianach kursów walut (/Temat-Program-informujacy-o-zmianach-kursow-walut-120685) |
Program informujący o zmianach kursów walut - jackqueen - 04-09-2015 20:55 Witam, szukam programu informującego o zmianach waluty, w którym ustawiam poziomy waluty dla euro oraz dolara i po osiągnięciu interesujących mnie poziomów program informowałby mnie o tym. Jeśli ktoś używał takiego programu i może polecić to będę wdzięczny RE: Program informujący o zmianach kursów walut - MaLiN - 04-09-2015 21:00 W MT4 możesz sobie ustawić alarm po przekroczeniu danej wartości. RE: Program informujący o zmianach kursów walut - jackqueen - 04-09-2015 21:36 Walutę kupuje na innej platformie ale niestety nie mogę tam ustawić takiego alarmu a dwie otwarte platformy to trochę za dużo zamieszania się robi, jest pełno takich aplikacji na smartfony a nie mogę znaleźć jakieś prostej na komputer... |