Konto FB - jak logować się by uniknąć weryfikacji? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Konto FB - jak logować się by uniknąć weryfikacji? (/Temat-Konto-FB-jak-logowac-sie-by-uniknac-weryfikacji-120630) |
Konto FB - jak logować się by uniknąć weryfikacji? - Ziem - 04-09-2015 11:16 Witam! Chciałbym żebyście mi podpowiedzieli jak mogę się logować na fejkowe konta FB, by nie wyłapać weryfikacji. Zazwyczaj korzystałem z przeglądarki TOR z wpisanym polskim adresem IP proxy, jednak jak wchodziłem w google to zawsze wykrywało mnie jako proxy i kazało mi przepisywać tekst z obrazka. Podejrzewam, że facebook też mnie rozpoznał jako fejka i po pewnym czasie zablokował konto. Czy moje podejrzenia są uzasadnione? Z jakich proxy korzystać, czy proxy SOCK będą najlepsze do tego typu działań? Dodatkowo, znacie jakieś w miarę tanie prywatne polskie proxy? Z góry dzięki za odpowiedzi RE: Konto FB - jak logować się by uniknąć weryfikacji? - rekki - 04-09-2015 18:47 Kup sobie modem do internetu i leć na internecie mobilnym |