Facebook a znikające pieniądze z konta PayPal - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Facebook a znikające pieniądze z konta PayPal (/Temat-Facebook-a-znikajace-pieniadze-z-konta-PayPal-120592) |
Facebook a znikające pieniądze z konta PayPal - Zarobiony_Koles - 03-09-2015 12:14 Witam! Logując się na PP zauważyłem dziwną zmianę we swoim stanie koncia, a mianowicie brak 19 zł. Fakt z tydzień temu kupowałem reklamę FB ale za nią zapłaciłem, to pytanie czemu znikło mi wczoraj 19 zł. Nikomu nie dawałem Passów, nie wiem co się dzieje. Wyjaśni mi ktoś? RE: Facebook a znikające pieniądze z konta PayPal - szyweg - 03-09-2015 12:22 A nie jest to czasem tak, że płacąc za reklamę na fb subskrybujesz przedłużanie jej? To jedyne co przychodzi mi do głowy. RE: Facebook a znikające pieniądze z konta PayPal - Zarobiony_Koles - 03-09-2015 12:24 tak czy siak ona się nie przedłużyła a kasa znikła. RE: Facebook a znikające pieniądze z konta PayPal - kermit1906 - 03-09-2015 18:10 może miałeś podzielone na dni, a nie calowity koszt RE: Facebook a znikające pieniądze z konta PayPal - Majka - 03-09-2015 18:11 Wyłącz subskrypcje na paypalu i po kłopocie. Sprawdź menadżer reklam na fb skąd pobrana kwota pochodzi. Paypal sprawdź profil -> Wstępnie zatwierdzone płatności RE: Facebook a znikające pieniądze z konta PayPal - GaCeL - 04-09-2015 21:16 Mi też tak ubywało, a okazało się że miałem subskrybcje jakąś na PayPal'u wyłączyłem i po problemie. RE: Facebook a znikające pieniądze z konta PayPal - Zarobiony_Koles - 06-09-2015 14:08 Wyłączona, dziekuję za pomoc. Do zamknięcia Facebook a znikające pieniądze z konta PayPal - piotrekprorok - 06-09-2015 14:20 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |