Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Hallway - 18.08.2010 *03:06* - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8)
+------ Dział: Hallway/Blog/Twitter/Facebook (/Forum-Hallway-Blog-Twitter-Facebook-25)
+------ Wątek: Hallway - 18.08.2010 *03:06* (/Temat-Hallway-18-08-2010-03-06-12059)

Hallway - 18.08.2010 *03:06* - KristopheR - 18-08-2010 10:13

Tekst Oryginalny:
Cytat:The Ultimate Wallpaper lets you decide how you want to earn more PTZ and benefits on Lockerz. If you haven't already racked up PTZ with your new Silver or Gold status, check out what a few of our members are saying:

nlastella: "Just bought my Z-Lister Ultimate Wallpaper Silver! The gold one! I already made over 800 PTZ! Thanks"

raulhe: "Bought Non Z-Lister Ultimate Wallpaper GOLD. Over 400 PTZ in just a few minutes! You guys are awesome!"

Abiezer: "Wow Lockerz! The best thing you've ever done! I'm a Z-Lister Gold member, and this is awesome! I already got thousands of PTZ! = D"

FleurDeLeap: "Just bought The Ultimate Wallpaper from @Lockerz. Here comes 4x the points!"

Don't miss out – get Ultimate right here!

Tłumaczenie:
Cytat:Tapety "Ultimate" pozwalają, zdecydowanie zarobić więcej PTZ i możliwości na Lockerz. Jeżeli nie masz jeszcze dodatkowych PTZ
z nowych statusów Silver lub Gold, posłuchaj co mówią inni nasi użytkownicy:

nlastella: "Po prostu kupiłam tapetę Z-Lister Ultimate Silver! To jest "piękne"! Już ponad 800 PTZ! Dzięki!"

rauhle: "Kupiłem tapetę dla Z-List'erów Ultimate Gold. Ponad 400 PTZ w ciągu kilku minut! Jesteście niesamowici!"

Abiezer: "Wow Lockerz! Lepiej niż kiedykolwiek! Jestem użytkownikiem Z-List'er Gold i jest niesamowicie! Mam już tysiące PTZ! =D"

FleurDeLeap: "Po prostu kupiłem "Ultimate" tapetę z Lockerz! Nadchodzą 4x PTZ!"

Nie przegap, - kup tapety "Ultimate" tutaj!