Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Program do wyciągania maili z facebooka Działa !!! :) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Program do wyciągania maili z facebooka Działa !!! :) (/Temat-Program-do-wyciagania-maili-z-facebooka-Dziala-120512)

Strony: 1 2 3

Program do wyciągania maili z facebooka Działa !!! :) - swobi - 01-09-2015 16:08

Cześć jest to mój drugi temat w strefie, mam nadzieję, że program się przyda Big Grin

Program do wyciągania maili z facebooka:

do pobrania: https://chrome.google.com/webstore/detail/xtractor-fb-emails-and-ui/meodfjpnhjagakkbjmjmdaclgfgnidfg

Instrukcja:

Program jest wtyczką do chrome i działa na takiej zasadzie, że logujemy się na swoje konto facebook wchodzimy na grupy i dajemy zakładkę członkowie, naciskamy ikonkę Xtractora i program zacznie wyciągać nam maile Smile

Darmowa wersja pozwala nam na wyciągnięcie max. 100 maili z jednej grupy, jak na darmową opcję na tę chwilę to chyba najlepszy wybór. Płatna wersja pozwala oczywiście na wyciąganie maili bez limitu Smile

Podoba się daj repa Big Grin

RE: Program do wyciągania maili z facebooka Działa !!! :) - Szrejter - 01-09-2015 18:53

Orientujesz się czy na płatnej wersji da się wyciagnąć 100% możliwych emaili z grupy?

RE: Program do wyciągania maili z facebooka Działa !!! :) - Assasinoo - 01-09-2015 19:14

(01-09-2015 18:53)Szrejter napisał(a):  Orientujesz się czy na płatnej wersji da się wyciagnąć 100% możliwych emaili z grupy?

(01-09-2015 16:08)swobi napisał(a):  Płatna wersja pozwala oczywiście na wyciąganie maili bez limitu Smile

RE: Program do wyciągania maili z facebooka Działa !!! :) - lary1211 - 01-09-2015 21:07

(01-09-2015 19:14)Assasinoo napisał(a):  
(01-09-2015 18:53)Szrejter napisał(a):  Orientujesz się czy na płatnej wersji da się wyciagnąć 100% możliwych emaili z grupy?

(01-09-2015 16:08)swobi napisał(a):  Płatna wersja pozwala oczywiście na wyciąganie maili bez limitu Smile
Ja mimo wszystko chciałbym się upewnić czy to działa jak należy na pełnej wersji. Ktoś coś wie wiecej na ten temat ?

RE: Program do wyciągania maili z facebooka Działa !!! :) - rammus - 02-09-2015 12:31

Program działa ale pobiera emaile w taki sposób - [email protected] a do takich osób sie nie da nic wysłac

RE: Program do wyciągania maili z facebooka Działa !!! :) - AnnaKa - 02-09-2015 13:51

Właśnie chciałem zapytać co można zrobić z takimi mailami bo trochę tego na dysku jest.

RE: Program do wyciągania maili z facebooka Działa !!! :) - sojusznik - 02-09-2015 13:56

Zaproszenie do grupy przez facebookowego maila działa?

RE: Program do wyciągania maili z facebooka Działa !!! :) - chomik3 - 02-09-2015 14:28

Wysyłanie maili działa na takiej zasadzie, że FB przekierowuje wiadomość na prawdziwy adres. Testowałem z miesiąc temu.

Pytanie tylko jaki program pozwoli na wysyłkę większej ilości maili?

RE: Program do wyciągania maili z facebooka Działa !!! :) - AnnaKa - 02-09-2015 17:18

Program to nie problem tylko, że jak ja testowałem 10 kont z mailami to ani jeden mail nie doszedł wysyłając ręcznie.

RE: Program do wyciągania maili z facebooka Działa !!! :) - swobi - 02-09-2015 18:37

Przykładowo takie maile możesz wykorzystać do zaproszenia znajomych na fb lub dodania ich do kampanii reklamowej to takie przykłady Big Grin