![]() |
Darmowa wyprawka dla kociaka od Royal Canin! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Darmowa wyprawka dla kociaka od Royal Canin! (/Temat-Darmowa-wyprawka-dla-kociaka-od-Royal-Canin-120504) Strony: 1 2 |
Darmowa wyprawka dla kociaka od Royal Canin! - SylverWolf - 01-09-2015 13:51 Witam. Dziś Royal Canin opublikował na facebooku wiadomość o darmowych wyprawkach dla kociaków. W zestaw wchodzi: - 400 g suchej karmy dla kocięcia - 85 g saszetka dla kocięcia - poradnik dla kociarza - myszka do zabawy - magnes na lodówkę Link: http://royalcanin.pl/odbierz-wyprawke/ Moja wyprawka już zamówiona, akurat mam małą kotkę w domu to się przyda. Musicie pamiętać imię kotka i jego datę urodzenia. RE: Darmowa wyprawka dla kociaka od Royal Canin! - zozols1 - 01-09-2015 14:29 Zamówione, tam nie ma żadnego potwierdzenia tylko wiadomość, że się poprawnie zarejestrowałem tak? RE: Darmowa wyprawka dla kociaka od Royal Canin! - Majka - 01-09-2015 14:34 Potwierdzenie dostajesz na meila -> klikasz w link -> wpisujesz ponownie datę urodzenia kota i rasę. ![]() RE: Darmowa wyprawka dla kociaka od Royal Canin! - SylverWolf - 02-09-2015 08:54 Kurier dziś przyszedł z kocią paczką. Oto szczęśliwa Margo ![]() ![]() RE: Darmowa wyprawka dla kociaka od Royal Canin! - DzejkobPL - 02-09-2015 13:17 Uhuhu, trzeba zamówić. ![]() Dzięki. ![]() • Wysłane z telefonu. • RE: Darmowa wyprawka dla kociaka od Royal Canin! - Majka - 02-09-2015 14:17 SylverWolf repki za kotka dostałeś, słodziak ![]() UWAGA - wczoraj po 15 wypełniony formularz - dziś kurier przywiózł paczkę akurat na obiad. Można zamawiać. Czas oczekiwania 1 dzień. RE: Darmowa wyprawka dla kociaka od Royal Canin! - Zordi - 03-09-2015 13:26 Dziękujemy za potwierdzenie danych! W ciągu najbliższych dni wyprawka zostanie dostarczona przez kuriera na adres pocztowy podany w formularzu. Po otrzymaniu wyprawki oczekuj wiadomości email z KUPONEM RABATOWYM o wartości -20 zł na karmę dla Twojego kocięcia! Trzeba było założyć nowy e-mail bo już miałem tam konto ![]() RE: Darmowa wyprawka dla kociaka od Royal Canin! - buc - 03-09-2015 14:53 do mnie tez doszło ![]() RE: Darmowa wyprawka dla kociaka od Royal Canin! - Zordi - 04-09-2015 11:23 Przyszło! ![]() ![]() RE: Darmowa wyprawka dla kociaka od Royal Canin! - Nimfo - 07-09-2015 08:14 Kurde skonczylo sie ;/ psiak by nie pogardzil ;D |