Bot do zaprasznia znajomego do grup - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Bot do zaprasznia znajomego do grup (/Temat-Bot-do-zaprasznia-znajomego-do-grup-120501) |
Bot do zaprasznia znajomego do grup - Criss323 - 01-09-2015 12:59 Witam, tak jak w temacie, potrzebuję bota/skryptu, który doda mojego znajomego do moich grup na facebooku. RE: Bot do zaprasznia znajomego do grup - piotrekprorok - 01-09-2015 13:00 (01-09-2015 12:59)Criss323 napisał(a): Witam, tak jak w temacie, potrzebuję bota/skryptu, który doda mojego znajomego do moich grup na facebooku. Jeden z botów użytkownika @[TechByte] posiada tę opcję. RE: Bot do zaprasznia znajomego do grup - Criss323 - 01-09-2015 14:25 A może jest jakiś łatwy i szybki sposób? Myślełem żeby go kupić ale nie wiem czy moja "nisza" wypali więc nie będe się pchał w niepotrzebne koszty. Kto wie może w przyszłości... RE: Bot do zaprasznia znajomego do grup - GaCeL - 06-09-2015 12:38 Wydaję mi się że skrypty na facebooka te co wklepywało się do konsoli już nie działają. Więc chyba nie ma jakiegoś "łatwiejszego i szybkiego" sposobu. Spróbuj jeszcze w google poszukać "how to add friend to all groups" Bot do zaprasznia znajomego do grup - Hybrid1990 - 20-11-2020 12:37 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |