Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Mentor, dlaczego nie? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Mentor, dlaczego nie? (/Temat-Mentor-dlaczego-nie-120488)

Mentor, dlaczego nie? - ShuQi - 01-09-2015 08:59

Witam użytkowników zc Wink

Część z was mnie już zna, a dla osób które mnie nie znają: prowadzę własny kantorek wymian(pp/skrill/ucash/bank/psc itd) Kantorek wymian ShuQi

Jako iż uważam, że trzeba się rozwijać(zarabiać więcej) sama wymiana gotówki stała się dla mnie już niewystarczająca(apetyt rośnie w miarę zarabiania) zadałem sobie jedno, ważne pytanie...... Dlaczego mam wymieniać zarobki innych osób które zarabiają przez internet otrzymując przy tym "ochłapy"? Przecież mogę zarabiać sam!Idea

Coś o mnie, mam na imię Kuba, i jestem bardzo ale to bardzo leniwyShy(ale sobie reklamę robię) Lecz wywnioskowałem jedną bardzo ważną rzecz: Jutro będzie chciało mi się mniej niż dzisiaj, dlatego jeżeli nie zacznę dziś, nie zacznę także jutro i pojutrze.

Nigdy nie zarabiałem na SUB ani pokrewnych tematach, lecz chce to zmienić w związku z tym szukam mentora(doświadczonego), jeżeli zarabiasz miesięcznie 200-400 zł to nawet nie pisz Wink Bo do tego mogę dojść sam.

Dlaczego mógłbym uczyć się sam, a jednak szukam mentora? Są dwa bardzo ważne powody.
1. Jestem osobą kreatywną/pomysłową tak więc po wpojeniu mi "tajników" zarabiania na sub(min tworzenia dobrych nisz, szukania ich) mentor będzie miał jedną głowę więcej która go popiera, i wspomaga w zarabianiu.
2. Jak wspomniałem jestem bardzo leniwy.

Jeżeli nie jesteś takim leniem jak ja, i przeczytałeś chociaż tyle aby załapać ogólną koncepcje Rolleyes zachęcam do wysłania wiadomości pw, lub na gg(numer podany w profilu)

RE: Mentor, dlaczego nie? - Shadow271 - 01-09-2015 09:14

Napisz na gg: 52319232, może uda się coś ogarnąć

RE: Mentor, dlaczego nie? - ShuQi - 02-09-2015 12:52

Wciąż aktualne.

RE: Mentor, dlaczego nie? - surfer0700 - 02-09-2015 12:59

Jest od tego odpowiedni temat na forum.

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.