Mentor, dlaczego nie? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Mentor, dlaczego nie? (/Temat-Mentor-dlaczego-nie-120488) |
Mentor, dlaczego nie? - ShuQi - 01-09-2015 08:59 Witam użytkowników zc Część z was mnie już zna, a dla osób które mnie nie znają: prowadzę własny kantorek wymian(pp/skrill/ucash/bank/psc itd) Kantorek wymian ShuQi Jako iż uważam, że trzeba się rozwijać(zarabiać więcej) sama wymiana gotówki stała się dla mnie już niewystarczająca(apetyt rośnie w miarę zarabiania) zadałem sobie jedno, ważne pytanie...... Dlaczego mam wymieniać zarobki innych osób które zarabiają przez internet otrzymując przy tym "ochłapy"? Przecież mogę zarabiać sam! Coś o mnie, mam na imię Kuba, i jestem bardzo ale to bardzo leniwy(ale sobie reklamę robię) Lecz wywnioskowałem jedną bardzo ważną rzecz: Jutro będzie chciało mi się mniej niż dzisiaj, dlatego jeżeli nie zacznę dziś, nie zacznę także jutro i pojutrze. Nigdy nie zarabiałem na SUB ani pokrewnych tematach, lecz chce to zmienić w związku z tym szukam mentora(doświadczonego), jeżeli zarabiasz miesięcznie 200-400 zł to nawet nie pisz Bo do tego mogę dojść sam. Dlaczego mógłbym uczyć się sam, a jednak szukam mentora? Są dwa bardzo ważne powody. 1. Jestem osobą kreatywną/pomysłową tak więc po wpojeniu mi "tajników" zarabiania na sub(min tworzenia dobrych nisz, szukania ich) mentor będzie miał jedną głowę więcej która go popiera, i wspomaga w zarabianiu. 2. Jak wspomniałem jestem bardzo leniwy. Jeżeli nie jesteś takim leniem jak ja, i przeczytałeś chociaż tyle aby załapać ogólną koncepcje zachęcam do wysłania wiadomości pw, lub na gg(numer podany w profilu) RE: Mentor, dlaczego nie? - Shadow271 - 01-09-2015 09:14 Napisz na gg: 52319232, może uda się coś ogarnąć RE: Mentor, dlaczego nie? - ShuQi - 02-09-2015 12:52 Wciąż aktualne. RE: Mentor, dlaczego nie? - surfer0700 - 02-09-2015 12:59 Jest od tego odpowiedni temat na forum. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |