![]() |
doładowanie karta prepaid ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335) +---- Wątek: doładowanie karta prepaid ? (/Temat-doladowanie-karta-prepaid-120444) |
doładowanie karta prepaid ? - step00 - 31-08-2015 11:20 Witam, mam takie pytanie czy można wpłacić na paypala pieniądze karta prepaid ? Albo powiązać ją z kontem paypal i korzystać z pieniędzy z tej karty do płatności ? RE: doładowanie karta prepaid ? - mikuss - 31-08-2015 11:22 z karty na konto paypal nie wpłacisz pieniędzy, natomiast wysyłać z paypal/płacić za pomocą karty nie mając środków na samym koncie paypal jak najbardziej RE: doładowanie karta prepaid ? - step00 - 31-08-2015 11:26 No to super ![]() RE: doładowanie karta prepaid ? - mikuss - 31-08-2015 11:29 się da i się nieda ![]() tzn sam nie wpłacisz bo przelew musiałby iść z Twojego konta bankowego na konto paypal, natomiast możesz skorzystać z : http://zarabiam.com/Temat-Wymiana-PayPal-Bank-Bank-PayPal-PP-DOLADOWANIE-77238 płacisz przekazem na konto marcel, a po otrzymaniu marcel robi przelew ze swojego paypal na Twój paypal ![]() RE: doładowanie karta prepaid ? - step00 - 31-08-2015 11:38 Dzięki za info ![]() ![]() RE: doładowanie karta prepaid ? - ShuQi - 02-09-2015 18:55 Działa to prosto ![]() Wysyłasz gotówkę na konto pośrednika(np moje ponieważ wymieniam gotówkę) Otrzymujesz za to kartę prepaid czy przelew na własne konto ![]() Jeżeli masz jakieś pytania, wystarczy oznaczyć to odpowiem na temat PP RE: doładowanie karta prepaid ? - linoskoczek - 04-09-2015 12:19 (31-08-2015 11:22)mikuss napisał(a): z karty na konto paypal nie wpłacisz pieniędzy, natomiast wysyłać z paypal/płacić za pomocą karty nie mając środków na samym koncie paypal jak najbardziej Nieprawda. Nie da się połączyć KARTY prepaid z kontem PayPal. Tylko rachunek mógłby, ale on mu nic nie da. RE: doładowanie karta prepaid ? - step00 - 04-09-2015 12:24 Dam znać jak dojdą mi pieniądze na kartę i czy się uda połączyć czy nie Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka Karta została połączona, pisało ze mogę korzystać ze środków na karcie przez paypal ale jak jest w praktyce to muszę jeszcze to zobaczyć ![]() |