![]() |
Darmowa koszulka od Platformy Obywatelskiej. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Darmowa koszulka od Platformy Obywatelskiej. (/Temat-Darmowa-koszulka-od-Platformy-Obywatelskiej-120326) |
Darmowa koszulka od Platformy Obywatelskiej. - DzejkobPL - 28-08-2015 23:47 Wystarczy wejść na ich Fanpage i wysłać wiadomość z rozmiarem koszulki i danymi do wysyłki. https://facebook.com/PlatformaObywatelska ![]() -> zdjęcie poglądowe z FP. • Wysłane z telefonu. • RE: Darmowa koszulka od Platformy Obywatelskiej. - linoskoczek - 28-08-2015 23:58 Akurat to mógłbym wziąć za darmo, żeby tylko spalić. RE: Darmowa koszulka od Platformy Obywatelskiej. - rachman - 29-08-2015 00:14 Nawet jakby dopłacili bym się tak nie poniżył żeby to nosić... RE: Darmowa koszulka od Platformy Obywatelskiej. - stfurca - 29-08-2015 06:26 A najśmieszniejsze jest to że te koszulki są za pieniądze podatników ![]() RE: Darmowa koszulka od Platformy Obywatelskiej. - Resick - 29-08-2015 11:24 Całe szczęście,że kochają Polske ![]() Nic tylko brać i nosić ![]() RE: Darmowa koszulka od Platformy Obywatelskiej. - osk4rr - 29-08-2015 11:35 Musieliby mi doplacic zebym ja wzial i spalil xd RE: Darmowa koszulka od Platformy Obywatelskiej. - Zordi - 29-08-2015 11:52 Za nasze pieniądze to trzeba zamówić by spalić ![]() RE: Darmowa koszulka od Platformy Obywatelskiej. - szczygielek - 29-08-2015 11:56 eee tam przyda się, będę miał na pole do rwania wisni ![]() ale czyby na pewno wysyłają je pocztą, a nie są do odbioru w placówkach okręgowych? RE: Darmowa koszulka od Platformy Obywatelskiej. - milosz998 - 29-08-2015 12:13 Narzekacie. A tu proszę zastasowań: - Darmowa koszulka robocza (upierdzielisz, nie szkoda Ci) - Darmowe "paliwo" do pieca. Pali się? Pali. - Darmowa szmata do podłogi Ktoś się bawi i rozwinie tą listę? RE: Darmowa koszulka od Platformy Obywatelskiej. - alfonsPL - 29-08-2015 12:22 A ja nie rozumiem tej nagonki na PO. Super partia, 100% liberalizm gospodarczy i konserwatyzm obyczajowy. Dodatkowo zobaczcie jak się rozwijamy! I nie zapominajcie o sukcesach za granicą, p. Tusk jest przecież "szefem" Europy! ![]() |