Kupno skutera-pomocy! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Kupno skutera-pomocy! (/Temat-Kupno-skutera-pomocy-12031) |
Kupno skutera-pomocy! - Czarny767 - 17-08-2010 20:40 Cześć ,mam zamiar kupić skuter do 2000złotych,tylko jest problem,nie wiem jaki! Proszę o pomoc! RE: Kupno skutera-pomocy! - Daminn - 17-08-2010 21:22 Piaggio NRG, Gilera Runner, Aprilia SR. Aeroxa raczej za 2k nie wyrwiesz. Napisz czego wymagasz od skutera, do czego będziesz go używał. RE: Kupno skutera-pomocy! - nickluk - 17-08-2010 21:27 jakis motor z silnikiem minerali bez wytrysku najlepiej aerox RE: Kupno skutera-pomocy! - Czarny767 - 17-08-2010 21:36 Skuter chcę mieć przeznaczony do jazdy raczej po mieście,może czasem spalę gumę. Hahah Zainteresowały mnie skutery firmy Zipp,i mogę mieć za 2,000 zł. RE: Kupno skutera-pomocy! - Daminn - 17-08-2010 22:10 Zippy to chiński badziew. To tak jak pisałem szukaj w/w modeli. Jak coś cię zainteresuje podeślij link, a ja obczaje;] nickluk Nie ma minarelli na wtrysku. Wtrysk ma tylko Di-tech i p/g piure jet. I jak również napisałem za 2k roxa nie kupi. RE: Kupno skutera-pomocy! - nickluk - 17-08-2010 22:57 mi chodzi zeby nie miał wytrysku bo to badziew jest RE: Kupno skutera-pomocy! - Daminn - 17-08-2010 23:23 Nie tyle badziew, co trudne w utrzymaniu. Trzeba lać dobre paliwo i dbać o wtryski. Tuning takiej jednostki jest baardziej kosztowny i trudniejszy. Również nie polecam wtrysków. RE: Kupno skutera-pomocy! - adik0070 - 17-08-2010 23:25 Daminn nie wprowadzaj go w bład.. Zipp to skuter o wiele lepszy od typowych "chinczykow" to tajwanczyk.. Osobiscie mialem Quantuma i bylo wszystko ok, bezawaryjny, tyle ze to baaaardzo szybko traci na wartosci.. Ogolem mowiac jezeli umiesz o to zadbac to kupuj, ale jezeli masz okazje kupic markowy skuter to celuj w taki.. RE: Kupno skutera-pomocy! - Daminn - 17-08-2010 23:34 Polecasz bo miałeś. Tą bezawaryjność przemilczę. Wg dla mnie pokazałeś jak się znasz na skuterach w temacie o A1 ;] Dodam jeszcze, czy pomyślałeś przyszłościowo? Za 2k musiałby kupić używany, a co potem? Myślisz że łatwo to sprzeda? Zipp jest chiński, tajwańskie są Keeway i TGB. Ja miałem Piaggio NRG z 1996r. bez żadnego remontu jeździ do dzisiaj, czy jakikolwiek chinol czy tam Tajwańczyk tyle wytrzyma? NIE. RE: Kupno skutera-pomocy! - kreatywny - 18-08-2010 05:09 wszystko zależy od modelu skutera, od tego jak jest użytkowany oraz od odrobiny szczęścia |