Jak wykorzystać wydarzenie na FB - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Jak wykorzystać wydarzenie na FB (/Temat-Jak-wykorzystac-wydarzenie-na-FB-120278) |
Jak wykorzystać wydarzenie na FB - mumminos - 28-08-2015 09:48 Jak w temacie. Mam wydarzenie w którym weźmie udział 11 tyś osób, 50 może i 1,5k jest zaproszonych. Jest to wydarzenie ala konkurs, czyli "wygraj ...". Co moge zrobić z osobami które już wzięły udział w wydarzeniu? Jest jakiś sposób (o ile można) na jednorazowe wysłanie zaproszenia na grupę/polubienie fp do tych osób? RE: Jak wykorzystać wydarzenie na FB - Bravo - 28-08-2015 10:47 Hmm... A może zrób strone z konkursami z konkursem i daj na taj stronie coś takiego jak zapisz trzeba podać adres,e-mail i coś tam jeszcze i zapodaj linka w wydarzeniu i napisz że trzeba się zapisać aby coś tam. I potem masz bazę adresów,e-mail,płci i sprzedajesz. Ps. To nie nabijania RE: Jak wykorzystać wydarzenie na FB - mumminos - 28-08-2015 10:57 (28-08-2015 10:47)Bravo napisał(a): Hmm... A może zrób strone z konkursami z konkursem i daj na taj stronie coś takiego jak zapisz trzeba podać adres,e-mail i coś tam jeszcze i zapodaj linka w wydarzeniu i napisz że trzeba się zapisać aby coś tam. I potem masz bazę adresów,e-mail,płci i sprzedajesz. Dzięki za pomysł... ... ale smierdzi mi tu nabijaniem postów . RE: Jak wykorzystać wydarzenie na FB - Dr Sin - 28-08-2015 19:03 Wstaw posta na stronę i go podepnij - każdemu przyjdzie powiadomienie (chyba, że ktoś je wyłączył), że na stronie został dodany nowy post... i wejdzie zobaczyć 2 Jeśli było spoko wydarzenie, to wstaw posta w którym zapraszasz do polajkowania strony - ja tak robię i lajki wpadają w dużych ilościach RE: Jak wykorzystać wydarzenie na FB - mumminos - 28-08-2015 19:56 (28-08-2015 19:03)Dr Sin napisał(a): Wstaw posta na stronę i go podepnij - każdemu przyjdzie powiadomienie (chyba, że ktoś je wyłączył), że na stronie został dodany nowy post... i wejdzie zobaczyć 2 Problem w tym ze co wstawie posta to lajkuje go tylko max 5 osob. ;/ i zasięg jest tragiczny. |