Szybkie pytanie odnośnie shorte.st - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Szybkie pytanie odnośnie shorte.st (/Temat-Szybkie-pytanie-odnosnie-shorte-st-120249) |
Szybkie pytanie odnośnie shorte.st - baca060 - 27-08-2015 18:44 !!!Szybkie i konkretne odpowiedzi nagradzam reputami!!! Jeżeli ja i mój znajomy mamy konta na shorte.st, to czy możemy wypłacać na moje konto paypal lub odwrotnie ? Czy z jednego IP komputera może być założone np. 3 konta w serwisie sh.st ? RE: Szybkie pytanie odnośnie shorte.st - ged321 - 27-08-2015 18:55 Słyszałem, że jedno konto paypal = jedno konto shorte RE: Szybkie pytanie odnośnie shorte.st - Szrejter - 27-08-2015 19:00 Jeżeli ja i mój znajomy mamy konta na shorte.st, to czy możemy wypłacać na moje konto paypal lub odwrotnie ? Jedno konto radzę ci używać 1 paypala. Czy z jednego IP komputera może być założone np. 3 konta w serwisie sh.st ? Z tym też bym uważał, bo możesz dostać bana za multi. RE: Szybkie pytanie odnośnie shorte.st - baca060 - 27-08-2015 19:04 Dzięki, temat wyczerpany, proszę o przeniesienie do kosza. RE: Szybkie pytanie odnośnie shorte.st - nurgiel - 28-08-2015 07:04 Też miałem podobne pytanie, pisałem do supportu. Regulamin mówi 1 konto = 1 osoba, ale tak naprawdę własny regulamin mają w dupie i liczy się 1 IP, niektórzy mówią, że jedna sesja, czyli że z innej przeglądarki nie będzie problemu. Niektórzy tak mówili, nie sprawdzałem i ryzykować nie zamierzam. Rozumiem, że twój kolega jest zarejestrowany z twojego reffa? Bo zazwyczaj o to się rozchodzi. Ja proponuję ouo. Pisałem im, że mam brata na innym kompie. Pomagam mu stworzyć stronę i czy nie będzie problemu, jak będzie korzystał z mojego paypala i będzie te same IP, bo jeden dostawca intetnetu. Dostastałem odpowiedź, że nie ma problemu. Tutaj temat - http://zarabiam.com/Temat-OUO-IO-skracacz-linkow-118749 RE: Szybkie pytanie odnośnie shorte.st - ged321 - 28-08-2015 08:49 (28-08-2015 07:04)nurgiel napisał(a): Też miałem podobne pytanie, pisałem do supportu. Regulamin mówi 1 konto = 1 osoba, ale tak naprawdę własny regulamin mają w dupie i liczy się 1 IP, niektórzy mówią, że jedna sesja, czyli że z innej przeglądarki nie będzie problemu. Niektórzy tak mówili, nie sprawdzałem i ryzykować nie zamierzam. Ja chciałem wypłacić na PayPala kolegi. On ma swoje adf.ly i ja mam swoje. Rejestrowałem się z jego refa bo mi pomagał. RE: Szybkie pytanie odnośnie shorte.st - BlackFacePL - 28-08-2015 09:35 Moim zdanie kilka kont z jednego IP nie jest większym problemem ale wypłacanie na jedno konto to już większy, albo jest to odgórnie zablokowane albo ściągną was za multikonta. |