MyLead - poszukujesz mentora? Nauczamy zarabiania! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: MyLead (/Forum-MyLead-397) +---- Wątek: MyLead - poszukujesz mentora? Nauczamy zarabiania! (/Temat-MyLead-poszukujesz-mentora-Nauczamy-zarabiania-120234) |
MyLead - poszukujesz mentora? Nauczamy zarabiania! - MyLead.pl - 27-08-2015 15:17 Nauczymy Cię zarabiania Chcesz zacząć generować zysk bez wychodzenia z domu? Jesteś w dobrym miejscu! MyLead dysponuje zespołem mentorów, którzy poprowadzą Cię krok po krok do pieniędzy! Od czego zacząć? Ważnym jest, by posiadać podstawową wiedzę z zakresu afiliacji. Udostępniamy Ci ją całkowicie za darmo! Szkolenie wstępne Tuż po założeniu konta na MyLead uzyskasz dostęp do szkolenia, które przedstawi Ci szereg najważniejszych informacji. Vademecum Vademecum jest potężnym kompendium wiedzy, zawierającym wszystko, co powinno się wiedzieć na początku o świecie afiliacji. Koniecznie je przeanalizuj, by móc rozpocząć pracę z mentorem! Vademecum dostępne jest TUTAJ.
Potrzebuje pomocy Do Twoich usług są mentorzy, którzy poprowadzą Cię w Twojej drodze do pieniędzy. Najprościej skontaktować się z nimi poprzez serwer Discord, na którym czekają na Ciebie! RE: MyLead - Poszukuje Mentora/Zostane Mentorem. - kukiz87 - 29-08-2015 11:21 Chetnie skorzystał bym z pomocy mentora , w zamian za % a jak zarobki były by na jakims niezłym poziomie moge oddawać częśc zarobionej kwoty. -Szybko przyswajam wiedze -Mam Zaplecze(hosting,domeny,konta FB) RE: MyLead - Poszukuje Mentora/Zostane Mentorem. - Blashix - 29-08-2015 12:24 Szukam mentora. RE: MyLead - Poszukuje Mentora/Zostane Mentorem. - DiantonDe - 29-08-2015 19:51 Także poszukuję mentora mogę zarejestrować się z refa bądz zapłacić jakiś % od zarobków. proszę pisać pw. RE: MyLead - Poszukuje Mentora/Zostane Mentorem. - Bazyl - 29-08-2015 22:41 (29-08-2015 11:21)kukiz87 napisał(a): Chetnie skorzystał bym z pomocy mentora , w zamian za % a jak zarobki były by na jakims niezłym poziomie moge oddawać częśc zarobionej kwoty. a Ty już chyba masz jednego mentora? RE: MyLead - Poszukuje Mentora/Zostane Mentorem. - Aysein1 - 12-09-2015 21:26 Szukam mentora, w zamiar % z uzyskanej kasy, rejestrowanie się z refów, like, reputacja i inne. PW RE: MyLead - Poszukuje Mentora/Zostane Mentorem. - mateusz2045 - 19-09-2015 09:24 Szukam mentora, szybko się uczę i jestem uczciwy, oferuję rejestrację jako reff, a także oddaje % zarobków jeżeli później będą one jako takie. RE: MyLead - Poszukuje Mentora/Zostane Mentorem. - JajcaszPL - 20-09-2015 10:43 takze poszukuje mentora mam dobre strony RE: MyLead - Poszukuje Mentora/Zostane Mentorem. - Yolocaust - 24-09-2015 10:58 Szukam mentora, który pomógłby zacząć. Mam doświadczenie w skracaniu i w PPA RE: MyLead - Poszukuje Mentora/Zostane Mentorem. - mysc - 04-10-2015 14:52 Witam ! Zapraszam serdecznie do nowo-powstałej grupy mentorskiej obsługującej programy Mylead. . |