MyLead - Propozycje programów/zmian/udoskonaleń - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: MyLead (/Forum-MyLead-397) +---- Wątek: MyLead - Propozycje programów/zmian/udoskonaleń (/Temat-MyLead-Propozycje-programow-zmian-udoskonalen-120231) |
MyLead - Propozycje programów/zmian/udoskonaleń - MyLead.pl - 27-08-2015 15:03 Jesteśmy otwarci na Twoje potrzeby! W tym temacie możesz pisać o propozycjach programów, których brakuje Ci na MyLead lub o innych pomysłach na udoskonalenie naszej platformy. Dodamy je specjalnie dla Ciebie! Pamiętaj, że prośbę o wprowadzenie nowego programu partnerskiego możesz także zgłosić bezpośrednio poprzez Twój panel wydawcy! Wystarczy wejść w zakładkę "Lista kampanii", dostępną TUTAJ, a Twoim oczom ukaże się panel, który wystarczy wypełnić, byśmy dokładnie wiedzieli czego Ci potrzeba! RE: MyLead - Propozycje programów/zmian/udoskonaleń - Rav656 - 22-11-2015 22:41 Jedna sprawa mi przeszkadza. Nie da się w apce na androida (która jest w mojej opinii bardzo dobra) zobaczyć zarobków tygodniowych/miesięcznych i ogólnego stanu swojego konta. Do tego brakuje dokładniejszego podglądu staystyk, większej liczby leadow, zlecania wypłaty, podglądu wypłat i tak dalej RE: MyLead - Propozycje programów/zmian/udoskonaleń - MyLead.pl - 23-11-2015 11:01 (22-11-2015 22:41)Rav656 napisał(a): Jedna sprawa mi przeszkadza. Nie da się w apce na androida (która jest w mojej opinii bardzo dobra) zobaczyć zarobków tygodniowych/miesięcznych i ogólnego stanu swojego konta. Do tego brakuje dokładniejszego podglądu staystyk, większej liczby leadow, zlecania wypłaty, podglądu wypłat i tak dalej Mamy to na uwadze i aplikacją będzie jeszcze rozwijana pod tym kontem. Obecnie jest wykorzystywana w zdecydowanej większości dla powiadomień o nowych lead,wypłacie oraz nowościach w serwisie, przy czym jak sam mam nadzieje uważasz, sprawdza się znakomicie Dziękujemy za opinie, to właśnie dzięki Wam się rozwijamy. RE: MyLead - Propozycje programów/zmian/udoskonaleń - milosz998 - 27-09-2016 15:11 Macie fajnie zrobiony program stream pod Ligę Mistrzów, tylko dlaczego nie ma USŁUGI MT?! RE: MyLead - Propozycje programów/zmian/udoskonaleń - Wojo-MyLead - 27-09-2016 16:16 (27-09-2016 15:11)milosz998 napisał(a): Macie fajnie zrobiony program stream pod Ligę Mistrzów, tylko dlaczego nie ma USŁUGI MT?! @[milosz998] Na Twoją prośbę, dodamy płatność MT do programu Live2016 RE: MyLead - Propozycje programów/zmian/udoskonaleń - milosz998 - 27-09-2016 16:44 No proszę Dziękuję bardzo i czekam na to @MyLead-Support A kiedy to nastąpi? RE: MyLead - Propozycje programów/zmian/udoskonaleń - Wojo-MyLead - 28-09-2016 15:57 @[milosz998] Gotowe RE: MyLead - Propozycje programów/zmian/udoskonaleń - rpietrzak - 21-10-2016 14:09 Szczerze nie polecam miałem 10000 wejsc grupa wiekowa 13-17 a zarobku zero zł nabiją tylko reklamy sobie adsensowe. ! RE: MyLead - Propozycje programów/zmian/udoskonaleń - Shadecaster2 - 10-09-2017 11:09 wprowadzicie może PPI? oraz PPI na telefony coś ala jak na OGads? RE: MyLead - Propozycje programów/zmian/udoskonaleń - Snaggy - 10-09-2017 18:50 IVR na zagranice Jest to możliwe? Sent from my Redmi 4X using Tapatalk |