Dziwne statystyki w dashboard - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: Dziwne statystyki w dashboard (/Temat-Dziwne-statystyki-w-dashboard-120167) |
Dziwne statystyki w dashboard - matevos - 26-08-2015 14:27 Witam, przez ostatnie kilka dni w moim dashboardzie FireCash otrzymuje po 200+ kliknięć w oferty, oczywiście żadne z nich się nie konwertuje, natomiast gdy wchodze w zakładkę statistics i następnie traffic nie ma żadnego ruchu na moich plikach, żadnych kliknięć. Sprawdziłem też statystyki mojej strony i na niej jest o wiele wiele mniejszy ruch jak na te 200 kliknięć które pokazuje firecash. RE: Dziwne statystyki w dashboard - Kiljan - 26-08-2015 22:11 (26-08-2015 14:27)matevos napisał(a): Witam, przez ostatnie kilka dni w moim dashboardzie FireCash otrzymuje po 200+ kliknięć w oferty, oczywiście żadne z nich się nie konwertuje, natomiast gdy wchodze w zakładkę statistics i następnie traffic nie ma żadnego ruchu na moich plikach, żadnych kliknięć. Sprawdziłem też statystyki mojej strony i na niej jest o wiele wiele mniejszy ruch jak na te 200 kliknięć które pokazuje firecash. Można prosić login? RE: Dziwne statystyki w dashboard - matevos - 26-08-2015 23:23 Wysłałem login na PW. RE: Dziwne statystyki w dashboard - matevos - 27-08-2015 21:09 Nadal mam dziwne kliknięcia. |