Sprzedam dostęp do konta steam! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedam dostęp do konta steam! (/Temat-Sprzedam-dostep-do-konta-steam-120064) |
Sprzedam dostęp do konta steam! - KUBA555 - 24-08-2015 18:02 Witam. Chciałbym sprzedać dostęp do mojego prywatnego konta steam. Na koncie znajdują się gry takie jak: Gta 1 Gta 2 Gta 3 Gta Vice City Gta San Andreas Gta 4 Gta Episodes from Liberty City Gta V (Jeśli chcesz w nie grać +35zł/msc lub 80zł/na zawsze(Muszę dać Ci dostęp do konta social club))MOŻESZ GRAĆ NA MULTIPLAYER!!! Mafia 2 Fallout New Vegas Fallout 3 Fallout 2 (Fallouta 4 kupie dzień przed premierą) Garrys mod Cs go Gothic Gothic 2 Gold Edition Gothic 3 Gothic 3 dodatek Gothic 4 Gothic 4 dodatek Bully PayDay 2 Skyrim Legendary Edition Microsoft Flight Symulator Portal Sid Meier's Pirates Metro 2033 Deus EX Crysis 2 Alan Wake Medal of Honor Tomb Rider Sid Meier's Civilization V i parę mniej znanych gier. W każdym razie gier na 500+godzin gry. Konto będę sukcesywnie powiększał o najnowsze tytuły. Jeśli chciałbyś pograć w grę której tu nie ma daj znać.W najbliższym czasię na pewno kupie Fallouta 4 (dzień przed premierą) i prawdopodobnie całą serię Far Cry. Sprzedaję Tylko dostęp do konta na określony czas. 1tydzień-20zł TYLKO ZAUFANI UŻYTKOWNICY 2tygodnie-40zł TYLKO ZAUFANI UŻYTKOWNICY 4tygodnie-50zł DLA PIERWSZEJ OSOBY RABAT 20% 10tygodni-100zł DLA PIERWSZEJ OSOBY RABAT 20% 1rok-250zł DLA PIERWSZEJ OSOBY RABAT 20% Możliwe też jest udostępnienie wszystkich gier z konta(tak by pojawiały się na twoim i byś mógł w nie grać) w cenie 200zł.(na 8msc) DLA PIERWSZEJ OSOBY 100zł DLA POTWIERDZENIA WIARYGODNOSCI ! JEŚLI CHCESZ WYNAJAC NA INNY OKRES LUB MASZ PYTANIE ZAPRASZAM PW JEŚLI MASZ ZAMIAR UKRAŚĆ KONTO NIC SIĘ NIE BÓJ NIE UDA CI SIĘ PONIEWAŻ MAM DOWODY ZAKUPU WIĘKSZOŚCI GIER Z KONTA I MOGĘ JE ODZYSKAĆ. Płatnośc paypal/bank/btc. Mogę też na coś się zamienić Kontakt gg 51333671 lub pw Zanim napiszesz do mnie na gg napisz wiadomość potwierdzającą kim jesteś na pw. Zapraszam do kupna i Pozdrawiam RE: Sprzedam dostęp do konta steam! - KUBA555 - 24-08-2015 19:32 AKTUALIZACJA! ZA JEDYNE 30zł (CENA PROMOCYJNA DLA 1 OSOBY) WSZYSTKIE TE GRY POJAWIĄ SIĘ NA TWOIM KONCIE(NA twoim steamie.Nie będziesz musiał się przelogowywać. Zrobię to poprzez udostępnianie gier rodzinie.) I BĘDZIESZ MÓGŁ W NIE GRAĆ PRZEZ ROK!. Sprzedam dostęp do konta steam! - Klin - 27-09-2015 22:55 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |