![]() |
[Rozwiązane]Mój koniec z LOCKERZ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Mój koniec z LOCKERZ? (/Temat-Rozwiazane-Moj-koniec-z-LOCKERZ-12001) Strony: 1 2 |
[Rozwiązane]Mój koniec z LOCKERZ? - frajeralockerz - 17-08-2010 10:57 Witam! Na ostatnim restocku wygrałem "Chili 10$", a dzisiaj dostałem e-mail od lockerz o treści: "Dear Lockerz Member: We're writing about your recent redemption request. We've reviewed your order and are unable to fulfill your redemption request. We've found some issues with your account, which may include a lack of legitimate PTZ or a violation of our Terms. We are deducting points from your account as a penalty. Thank you! The Lockerz Crew" Czy to oznacza, że w najbliższym czasie wykasują mi punkty i anulują mi tą "nagrode" za 3 fake konta ? ![]() Jeśli tak, to świetnie! W życiu nie darował bym sobie anulowania jakiejś lepszej nagrody a w ten sposób dowiedziałem się, że na tym koncie nic takiego bym nie wygrał ![]() RE: Mój koniec z LOCKERZ? - Magnus - 17-08-2010 11:03 Po prostu anulują Ci wysyłkę tej rzeczy.Karą będzie odjęcie PTZ całość lub część. Będziesz wiedział na przyszłość żeby nie oszukiwać lockerz. RE: Mój koniec z LOCKERZ? - cinexik - 17-08-2010 11:07 Drogi użytkowniku Lockerz! Piszemy w związku z Twoim ostatnim wykupem. Sprawdziliśmy zamówienie i nie jestesmy w stanie spełnić żądania wykupu. Odkryliśmy pewne problemy z kontem, które mogą obejmować "ukradzione" PTZ, które naruszają nasz regulamin. Odjęliśmy punkty z twojego konta za karę. Dziękuję! Załoga Lockerz" Czyli jednym słowem ciesz się, że nie zamowiles iMaca itd xd RE: Mój koniec z LOCKERZ? - frajeralockerz - 17-08-2010 16:05 O to chodzi! Siedzę na lockerz od października a jedyną moją nagrodą jest koszulka ;/ Od kiedy pojawiły się restocki coraz bardziej zniechęcał mnie serwis... aż do informacjo o otwarciu shopu, ale z powodu tych ekstremalnych cen nie mam już czego szukać na lockerz.... Ale dzieki lockerz dowiedziałem się o tym forum a od niego o tag i thisbox i może z nich coś wygram ![]() p.S. Nie straciłem narazie zadnych punktów na lockerz RE: Mój koniec z LOCKERZ? - Pytek - 17-08-2010 16:15 witam mam tą samą wiadomość przyszła mi wczoraj więc nie wiem o co biega (zamowilem 25$) więc co mam teraz zrobic kurwa mac pojade do tej popierdolonej ameryki i im zapierdole w pałe kurwa mac ZBIERAM NA GRE NA PS3 (Naruto Ultimate Ninja Storm 2) (a zamowiłem tapetę i mi przysłali) ,,, GRR zamowilem 25$ dostalem ta sama wiadomosc i teraz kurwa koniec chyba pojade do tych piedolonych fast foodow i im dam w pizdu w ryj kurwa zbieram na naruto ultimate ninja storm 2 juz mialem miec ale kurwa jebany mail (grrrrrr zamienie sie w to dizecko z niemczech ![]() RE: Mój koniec z LOCKERZ? - Daminn - 17-08-2010 16:24 frajeralockerz napisał(a):Od kiedy pojawiły się restocki coraz bardziej zniechęcał mnie serwisO ile się nie mylę restocki są od początku istnienia Lockerz. Pytek Trzymaj język na wodzy. Jedź to nich, oni tak się przejmują twoim losem... RE: Mój koniec z LOCKERZ? - Nayare - 17-08-2010 16:55 (17-08-2010 16:15)Pytek napisał(a): PS3 (Naruto Ultimate Ninja Storm 2)Tak... graj sobie w bajeczki. RE: Mój koniec z LOCKERZ? - Boonys - 17-08-2010 17:15 Po 1.To to jest anime.Po 2.Ja wygrałem tapetę i nie dostałem.Pewnie będę musiał napisać do lockerz :O.Po 3.Cóż,muszę przyznać że jak dla mnie lockerz to jest nic w porównaniu do thisbox :O. RE: Mój koniec z LOCKERZ? - paskur - 17-08-2010 17:22 Heh... dlaczego to twój koniec z lockerz? Na poczatku to zawsze anuluja. teraz juz będziesz czysty ;] RE: Mój koniec z LOCKERZ? - nygus92 - 17-08-2010 19:07 ja takim sposobem stracilem 300$ PP, a konto mam 1000000% legalne, bez fake maili etc. nie poddaje sie bo wiem ze to nie ma sensu bo wtedy juz nic nie wygram, walcze dalej ; ) |